Βενιζέλος: Εγγυητής σταθερότητας το ΠΑΣΟΚ

“Καταλάβαμε πάρα πολύ καλά τι μας είπε ο κάθε Έλληνας πολίτης” δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη…

venizelos 60

“Καταλάβαμε πάρα πολύ καλά τι μας είπε ο κάθε Έλληνας πολίτης” δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, κατά την οποία συζήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών και “όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην προγραμματική συμφωνία”, όπως είπε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε πως το πρώτο ζήτημα είναι “με ασφάλεια και σταθερότητα να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση”.

“Το Έθνος είναι διχασμένο σε λάθος βάση” επανέλαβε ο κ. Βενιζέλος, καθώς η διάκριση “Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο” έχει ξεπεραστεί, αφού θέλουμε όλοι να βγούμε από το Μνημόνιο, την κρίση, την επιτήρηση της Τρόικας, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε σειρά από μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες, στις οποίες εντάσσεται και ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, χωρίς όμως να ορίζει χρονικά πότε θα γίνει.

“Αποκατάσταση αδικιών, προστασία των ευπαθών ομάδων και κυρίως ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας” υποστήριξε ότι είναι η “προοδευτική σταθερότητα”, ενώ για το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι είναι ένας από τους δύο παράγοντες της κυβέρνησης, εγγυητής σταθερότητας, ο προοδευτικός πόλος

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.