«Βασιλόφρων» ο Άδωνης;

Προκλητικές δηλώσεις από τον Άδωνη Γεωργιάδη, που αποκάλεσε τον Γλύξμπουργκ «βασιλιά Κωνσταντίνο τον 2ου»,

Στην κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ θα πήγαινε ο Άδωνις Γεωργιάδης αν δεν απουσίαζε στο εξωτερικό, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Γκλύξμπουργκ «βασιλιά Κωνσταντίνο ο δεύτερος» ενώ σημείωσε ότι υποχρεούται να ακολουθήσει την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την κηδεία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega είπε ότι θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Κουβέιτ και στην κηδεία του Γκλύξμπουργκ θα πάει η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου. «Είχα κάποια προσωπική γνωριμία με τον με τον τέως άνακτα και με τους γιους του και με την τέως βασίλισσα. Είναι μία ανθρώπινη στιγμή. Όταν έχεις προσωπικές σχέσεις και εκτίμηση οφείλεις να είσαι εκεί» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:

«Ανθρώπινη στιγμή και το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ελληνικής ιστορίας. Ο βασιλεύς Κωνσταντίνος ο δεύτερος είναι ένα τμήμα της ελληνικής ιστορίας».

 

 

Ερωτηθείς αν διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να ταφεί ο Γκλύξμπουργκ ως ιδιώτης, είπε ότι «ήταν μία απόφαση που έλαβε η διυπουργική επιτροπή με κάποια ορισμένα κριτήρια. Αν εγώ διαφωνώ ή συμφωνώ είναι αδιάφορο, εγώ είμαι μέλος της κυβέρνησης και υποχρεούμαι να ακολουθώ τις αποφάσεις». Προφανώς και δεν αισθάνεται τόσο Νεοδημοκράτης ω υπουργός Ανάπτυξης, καθώς αν διάβαζε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», με τίτλο: «Όταν ο τέως βασιλιάς συνωμοτούσε για την “εξουδετέρωση του Καραμανλή», μάλλον η ερώτηση θα ήταν αν είναι με τον «εθνάρχη» ή με τον έκπτωτο μονάρχη Γλύξμπουργκ;

Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από μαθητές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Θεσσαλονίκη: Ισχυρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας από μαθητές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μίλησαν ο Λάκης Παπαϊωάννου βετεράνος του Ηρακλή, ο Γιάννης Βένος βετεράνος του Άρη, ο Μλάντεν Φορτούλα βετεράνος…

«Σπίτι, αδελφή, βόλτα τα σκυλιά» – Στη φυλακή 43χρονος που είχε γίνει “σκιά” της πρώην συντρόφου του

«Σπίτι, αδελφή, βόλτα τα σκυλιά» – Στη φυλακή 43χρονος που είχε γίνει “σκιά” της πρώην συντρόφου του

Ο κατηγορούμενος έφτασε στο σημείο να χαρακώσει το αυτοκίνητό της και να αφήσει σημείωμα στο…