Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η βρισιά που πάγωσε τη Δανάη Μπάρκα – «Πού πας ρε μαλα…» (video)

Την ώρα που μιλούσε ο Βασίλης Χαλαμπόπουλος καταλάθος έριξε και ένα... «Γαλλικό»

profile player 960x540 11

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων την ώρα που μιλούσε πέταξε καταλάθος και μια βρισιά, κάνοντας την παρουσιάστρια του Mega να παγώσει αρχικά, αλλά να το πάρει στην πλάκα πολύ γρήγορα.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης, την ώρα που εξηγούσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν λόγοι κάποιοι να τσακώνονται μεταξύ τους, θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα είπε «Πού πας ρε μαλα..», με τη Δανάη Μπάρκα να σοκαρίζεται και στη συνέχεια να λέει «καλημέρα» γελώντας και τον Χαραλαμπόπουλο να αναρωτιέται αν υπάρχει πρόστιμο για αυτό που είπε και να ποσθέτει «βάλτε ένα τραπ τραγούδι που περνάει».

Πιο αναλυτικά ο ηθοποιός είπε: «Παίρνω πολύ ωραία vibes από τον κόσμο στην καθημερινότητά μου. Όπου κι αν βρίσκομαι συναντώ ένα χαμόγελο απέναντί μου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν συναντήσω αγένεια προς τον οποιοδήποτε, εκεί τρελαίνομαι. Απεχθάνομαι τους αγενείς ανθρώπους. Απαιτώ ένα σεβασμό από τον έναν στον άλλον, το θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων. Έχουμε χίλιους λόγους να θυμώνουμε, αλλά αν τους βάλουμε αυτούς τους 1.000 λόγους σε ένα τσεπάκι και ηρεμήσουμε, λες ότι δεν υπήρχε λόγος να εκτιναχθεί όλος αυτός ο θυμός.

Δεν μπορείς να τα αφήσεις κάποια πράγματα να συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πρέπει κάποιος να κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις το παράθυρο και να του πεις «που πας βρε μαλ…».

Για την παράσταση «Underground» που συμμετέχει, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέφερε: «Ήταν μεγάλη χαρά και αγωνία που θα κάναμε τη διασκευή και τη μεταφορά μίας ταινίας που ήταν ορόσημο, που αφορούσε και τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Μέσα από την επιτυχία του Κουστουρίτσα προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στο θέατρο και νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο να ενθουσιάζεται. Έχουμε όλα αυτά τα συστατικά που συνιστούν μία επιτυχία, αλλά και κάτι δυνατό, μία ιστορία που εμπεριέχει την αλήθεια των σχέσεων, της φιλίας, του πάθους και της προδοσίας»

Για τον ρόλο του Μάρκου, που υποδύεται, δήλωσε: «Δεν είμαι και πολύ κοντά στον Μάρκο, μπορεί και να είμαι στην απέναντι πλευρά. Τι πιο ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό να κάνει ένα λαμόγιο, το οποίος όμως είναι σέρβικο λαμόγιο. Έχουμε πολλά κοινά σημεία με τους Σέρβους. Αυτοί έχουν, απ’ ότι έχω κατανοήσει, μία ιδιαίτερη τρέλα. Ακόμα και στον πόνο και στο θάνατο είναι σαν να γλεντάνε. Η ψυχή τους είναι ελεύθερη. Όταν μιλάνε για προδοσία ή θάνατο μπορούν αυτόματα και να ρίξουν έναν χορό».

Ναι μεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά αυτή, αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω χωρίς αυτή. Είναι άλλο το μπορώ, άλλο το θέλω. Έχω φτιάξει ασπίδα απέναντι στον βομβαρδισμό των social media και των ειδήσεων. Πολλές φορές την έχουμε πατήσει οι ίδιοι διαβάζονταν έναν τίτλο, ώστε να πεις «δεν είναι δυνατόν», να πατήσεις ένα κλικ και μετά να δεις ότι δεν έχει καμία σχέση. Το να γράψουν κάτι που δεν ισχύει για σένα, δεν έγινε και τίποτα. Αν ξέρεις ότι είσαι απολύτως καθαρός δεν έγινε».

Οι ειδήσεις σήμερα:

Τζένα Ορτέγκα: Δίχασε η ερωτική της σκηνή με τον 52χρονο Φρίμαν – «Αηδιαστική» γράφουν στο Twitter

Έκρηξη Πορτοσάλτε για Κανάκη: «Εμάς τους χυδαίους θα μας είχαν κρεμάσει στο Σύνταγμα» (video)

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του

Καιρός: Αλλάζει ξανά πρόσωπο – Έρχονται χιόνια και μεγάλος όγκος νερού (video)

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…