Βανδή: Αντιδράσεις (ξανά) με την «λάθος» για την ηλικία της εμφάνιση στα μπουζούκια – Η απάντηση της σχεδιάστριας, Κριθαριώτη

Η αποστομωτική απάντηση της σχεδιάστριας Σίλια Κριθαριώτη, στα σχόλια για τα ρούχα που σχεδίασε για τη Δέσποινα Βανδή.

vandi2

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή, επιλέγοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, εκρηκτική όπως πάντα, άφησε πολλές εντυπώσεις με τις δημιουργίες που επέλεξε να έχουν την υπογραφή της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη.

Μάλιστα η Σίλια Κριθαριώτη, σε ανάρτησή της στο Instagram, αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα.

Ωστόσο, ακόλουθοι της σχεδιάστριας, δεν δίστασαν να κάνουν προσβλητικά και αγενή σχόλια.

«Πολύ ωραίο…αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+» έγραψε μία γυναίκα follower στη Σίλια Κριθαριώτη που δημιούργησε τα εντυπωσιακά outfits της Δέσποινας Βανδή.

«Έχω μια απορία, γιατί τέτοια εμφάνιση Δέσποινα; Γιατί;», «Ντροπή!! Επηρεάζετε και μικρά παιδιά», «Η εμφάνισή σου δεν ήταν καλή, πολύ δεύτερη» είναι μόνο μερικά από τα αρνητικά σχόλια στις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή.

Η αποστομωτική απάντηση της σχεδιάστριας Σίλια Κριθαριώτη

Η γνωστή σχεδιάστρια θέλησε να απαντήσει στην ακόλουθό της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει».

silia sxolio 0

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Τροφή για πικάρισμα και πειράγματα έδωσαν στους συντελεστές της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ τα χθεσινά…