Σοκαριστικό βίντεο από δυστύχημα με 20 νεκρούς στη Νότια Αφρική

Οδηγός φορτηγού μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο

CropImage 12

Ένα σοκαριστικό βίντεο έφερε στο φως η Daily Mail από ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει τη Νότια Αφρική το 2022 και προκάλεσε τον θάνατο 20 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 18 μαθητές.

Ο 28χρονος Σιμπουσίσο Σιγιάγια οδηγούσε ένα φορτηγό φορτωμένο με 34 τόνους κάρβουνου σε έναν αυτοκινητόδρομο και βιαζόταν να φτάσει στον προορισμό του, καθώς έπαιρνε μπόνους ανάλογα με τις ποσότητες που μετέφερε ημερησίως σε ένα πλοίο. Ήταν η δέκατη έκτη μέρα του σε αυτήν τη δουλειά, όταν αντιμέτωπος με ένα μποτιλιάρισμα, πήρε τη μοιραία απόφαση να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να προσπεράσει τα σταματημένα αυτοκίνητα. Αν και αρκετά διερχόμενα οχήματα κατάφεραν να τον αποφύγουν, δε συνέβη το ίδιο και με ένα station wagon το οποίο λειτουργούσε σαν σχολικό λεωφορειάκι. Το station wagon διαλύθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 18 μαθητές, καθώς και ο οδηγός του και ένας δάσκαλος που τους συνόδευε.

Η υπόθεση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα καθώς αυτό το διάστημα διεξήχθη η δίκη του 28χρονου οδηγού, ο οποίος όπως προκύπτει από τα στοιχεία είχε βγάλει τις πινακίδες του φορτηγού, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί από τα ραντάρ της αστυνομίας, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το σημείο, αντί να προσπαθήσει να βοηθήσει τα θύματα, μαζί με τη συνοδηγό του. Αν και αρχικά είχε ισχυριστεί ότι το δυστύχημα προκλήθηκε εξαιτίας προβλήματος στα φρένα του φορτηγού, οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στα φρένα.

Ο 28χρονος οδηγός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία σε βάρος 20 ανθρώπων και αναμένεται να του ανακοινωθεί η ποινή του.

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

ergin ataman

Τούρκος Βουλευτής πρότεινε να βραβευτεί ο Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία

Μέλος του τουρκικού κοινοβουλίου πρότεινε να τιμηθεί ο Εργκίν Αταμάν για τις σχέσεις του ανάμεσα…