Newsroom

Newsroom

Tζήμερος… Για όλα φταίνε οι αλήτες οι δημοσιογράφοι που δεν στηρίζουν τις ακροδεξιές συγκεντρώσεις

Ζήλεψε τη δόξα του Κασιδιάρη και του Μπογδάνου ο Τζήμερος, ο οποίος βρήκε και ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας

1803810

Όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλη η μάχη για το ποιος θα παραστήσει τη νέα, σοβαρή Χρυσή Αυγή. Ειδικά μετά τη συμμετοχή του Μπογδάνου και του Κασιδιάρη στη χθεσινή  αντιπροσφυγική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας, ο ανταγωνισμός εκτοξεύτηκε.

Και φυσικά από την κούρσα της διαδοχής δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Θάνος Τζήμερος που αφορμή πάντα ψάχνει να εκδηλώσει την αγάπη του για την ελληνική ακροδεξιά. Αυτή τη φορά ο πολιτικός τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που αντί να στηρίξουν τα φασιστικά παραμαζώματα, τόλμησαν να αναδείξουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στους μετανάστες.

Ο Θ. Τζήμερος μάλιστα στην ανάρτησή του, αποκαλύπτει στην ελληνική κοινωνία, ότι για τα δεινά της χώρας φταίνε οι αλήτες οι δημοσιογράφοι που και όχι οι πολιτικοί. 

«Πληκτρολογήστε στον γούγλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ και δείτε τι γράφουν οι αλήτες που ονομάζονται δημοσιογράφοι και ευθύνονται περισσότερο από τους πολιτικούς για την κατάντια της χώρας», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τζήμερος ενώ για να ξεσκεπάσει την αριστερή συνωμοσία έχει συμπεριλάβει και φωτογραφίες όπου φαίνεται ότι διάφορα sites δημοσίευσαν την είδηση για την συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας. 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη