Τζάμπολ στον πρώτο τελικό… των ανακοινώσεων

H αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ των τελικών (19:00 ΟΑΚΑ) ξεκίνησε εδώ και μέρες με πόλεμο ανακοινώσεων

5b13de091dc524c25d8b456c

Βαγγέλης Σπυράκης

Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για μπάσκετ. Για το πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Που θα στοχεύσει ο Πασκουάλ, τι θα ετοιμάσει ο Σφαιρόπουλος και σε τι κατάσταση θα είναι οι Καλάθης, Σπανούλης και οι υπόλοιποι…

Αυτό είναι το κλισέ. Πάμε, όμως, στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως δεν ασχολούμαστε με όλα τα παραπάνω γιατί πολύ απλά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες τόσο στην ΚΕΔ-ΕΟΚ , όσα και με τις ανακοινώσεις των ομάδων μόνο για μπάσκετ δεν μιλάμε.

Κάποτε ρώτησαν την σπουδαία Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπάρμπρα Στρέιζαντ τι συναισθήματα προκαλεί στον κόσμο όταν τραγουδάει. Εκείνη απάντησε με μια ειλικρίνεια που φτάνει στα όρια του… εγωπαθισμού και του ναρκισσισμού, αλλά ήταν αληθινή και αντικατόπτριζε ακριβώς αυτό που… πάθαιναν όσοι άκουγαν την μαγική φωνή της: «Όταν τραγουδάω, ο κόσμος το… βουλώνει». Πόσο δίκιο έχει η μεγάλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Μακάρι αυτά τα λόγια να έβρισκαν πρόσφορο έδαφος και στο ελληνικό μπάσκετ.

Μακάρι να παίρναμε την ατάκα της Στρέιζαντ, να την παραφράζαμε λίγο, να την κάναμε: «Οταν παίζει μπάσκετ, θέλουμε να το… βουλώνετε» .

Για να επανέλθουμε όμως στο κλίμα του πρώτου τελικού, η ομάδα του Πασκουάλ είναι αήττητη όλη τη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το repeat με τον Καταλανό τεχνικό στον πάγκο της, ενώ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή εντός των συνόρων μετά από 2 χρόνια.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είδε τους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση να «βγάζουν» το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα και να τίθενται στη διάθεση του.

Χωρίς απρόοπτα και υπό το βλέμμα των «ισχυρών ανδρών» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».  

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη