Τσίπρας: Μοιράζουν πρόστιμο σε 80χρονη την ώρα που ο περιοδεύων Μητσοτάκης αγνοεί τα μέτρα

«Όταν τα μέτρα είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή», σχολιάζει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει» τονίζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αλέξης Τσιπρας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ότι «η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους. Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το lamiareport.gr, ηλικιωμένη γυναίκα τα τελευταία χρόνια πουλά σχεδόν καθημερινά προϊόντα από τον κήπο της στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Η αστυνομία πήγε στο σημείο και ενώ η 80χρονη φορούσε μάσκα, της επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Σημειώνεται ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η κυβέρνηση διαρρέει ότι το πρόστιμο θα διαγραφεί.

 

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου…