Τσίπρας για debate: Μη μου πατάτε τον κάλο! (video)

«Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει το face to face», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας προτείνοντας πιο ελεύθερους κανόνες στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του για την πολυαναμενόμενη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή του Open.

Απαντώντας σε σχόλιο των δημοσιοργάφων για τη σφιχτή δομή των παράλληλων μονολόγων που συμφωνήθηκε για μια ακόμη φορά, ο κ. Τσίπρας είπε αστιευόμενος: «μη μου πατάτε τον κάλο».

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι πριν τις ευρωεκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει ότι σε περίπτωση εθνικών εκλογών θα συμμετείχε «σε όσα debate θέλετε»

«Επιλέγει πάλι τώρα να αρνηθεί την απευθείας αντιπαράθεση, ίσως κάτι φοβάται, απ’ την άλλη πλευρά υποτιμά τον ίδιο του τον εαυτό», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην άρνηση της ΝΔ να λάβει μέρος σε δεύτερη τηλεμαχία με τους δύο «μονομάχους».

Παράλληλα θύμισε ότι στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές τηλεοπτικές μονομαχίες, με πιο πρόσφατη αυτή του ίδιου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το 2015, σχολιάζοντας μάλιστα ότι μάλλον ήταν καλύτερη από τις προηγούμενες αντίστοιχες μονομαχίες.

Ο κ. Τσίπρας πάντως πρότεινε το τηλεοπτικό debate των πολιτικών αρχηγών να έχει πιο ελεύθερους κανόνες συζήτησης και διαλόγου. «Να μην είναι παράλληλοι μονόλογοι, δεν κερδίζει κάτι ο ελληνικός λαός με παράλληλους μονολόγους», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν το debate των πολιτικών αρχηγών να διεξαχθεί την 1η Ιουλίου.

Έβρος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι πέντε αστυνομικοί για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών

Έβρος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι πέντε αστυνομικοί για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών

Πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο και τέσσερις αρχιφύλακες, που προέρχονται και εξελίχτηκαν από την Υπηρεσία Συνοριακής…

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του ΟΣΕ και την επιτροπή αξιολόγησης

Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του ΟΣΕ και την επιτροπή αξιολόγησης

Ποινική δίωξη άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας στα στελέχη του ΟΣΕ για το…