Newsroom

Newsroom

Τρυφερές στιγμές για την κόρη Ομπάμα (video)

Απαλλαγμένη από πρωτόκολλα, φρουρούς και άγχος, η Μαλία Ομπάμα επιδίδεται σε τρυφερότητες με ένα συμφοιτητή της στο Χάρβαρντ. Το σχετικό βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου σε χρόνο ρεκόρ.

5a1720871dc524b87f8b4586

Ο νεαρός για τον οποίον έγινε λόγος είναι ο Βρετανός Ρόρι Φαργκούχαρσον, 19 ετών, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Χάρβαρντ και Γέιλ την ημέρα που τραβήχτηκε το επίμαχο βίντεο με την πρωτότοκη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ρόρι σπούδαζε στο Κέμπριτζ, αποφάσισε όμως να συνεχίσει τις σπουδές του στο Ivy League University, όπου είναι τώρα στο δεύτερο έτος των σπουδών του.

Ο 19χρονος είναι παίκτης του ράγκμπι και μάλιστα έχει πάρει πολλά μετάλλια και διακρίσεις, ενώ έχει παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στη Βρετανία, όπου είχε κάνει μια… guest εμφάνιση ο πρίγκιπας Χάρι.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει πάντως ακόμα αν ο Ρόρι και η Μαλία είναι ζευγάρι. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αρκετοί τους είδαν να περπατούν χεράκι χεράκι πριν η κάμερα τους τσακώσει να φιλιούνται.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…