Newsroom

Newsroom

Τρόμος στον αέρα σε πτήση της AirAsia που έκανε "βουτιά" 20.000 ποδών – "Λέγαμε αντίο"

Δραματικές στιγμές έζησαν οι 151 επιβάτες της πτήσης της AirAsia από Αυστραλία με προορισμό την Ινδονησία όταν το αεροσκάφος έκανε απότομη «βουτιά» 20.000 ποδών μόλις 25 λεπτά μετά την απογείωση.

59e47dba1dc5246f218b4632

Συγκεκριμένα, οι πιλότοι του Airbus A320 προχώρησαν στην κίνηση αυτή ύστερα από συναγερμό που σήμανε στο αεροπλάνο για πιθανή απώλεια πίεσης στην καμπίνα των επιβατών.

Στο βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης φαίνεται πως στο θάλαμο επιβατών έχουν πέσει οι μάσκες οξυγόνου ενώ στο βάθος ακούγονται ήχοι συναγερμού.

«Όλοι λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν πραγματικά αγχωτικό» δήλωσε ένας από τους επιβάτες της πτήσης.


«Έστειλα μήνυμα στην οικογένειά μου, ελπίζοντας πως θα το λάβουν», είπε επιβάτης της πτήσης στον τηλεοπτικό σταθμό Channel Nine. «Ήταν απαίσιο».

Ένα άτομο άρχισε να φωνάζει «πέστε κάτω, πέστε κάτω».

Τελικά το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αυστραλία και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Περθ.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για «τεχνικό θέμα» που υποχρέωσε τους πιλότους να επιστρέψουν στην Αυστραλία και ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες για την ταλαιπωρία χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση του προβλήματος που παρουσιάστηκε.


Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…