Newsroom

Newsroom

Τρολιά η φράση του Πούτιν για τζιχαντιστές: "Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, να τον συναντήσουν σε μένα"

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των ελληνικών

putin oplo

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των ελληνικών sites έκανε σήμερα μια φράση που αποδόθηκε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η συγχώρεσή τους εναπόκειται στο Θεό, να τον συναντήσουν σε μένα», υποτίθεται ότι είπε αυτολεξεί ο Πούτιν για τους τζιχαντιστές, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του στρατιωτικού του επιτελείου με θέμα την ISIS.

Αρκετά ΜΜΕ εκ των οποίων και το FoxNews, την «πάτησε» αναμεταδίδοντας την είδηση στηριζόμενο σε σχετικό tweet που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η παρουσιάστρια του Russian Today (RT)  Remi Maalouf.

twitter putin

Λίγες ώρες αφότου αναρτήθηκε το εν λόγω tweet, ξένα και ελληνικά sites το πήραν, αποδίδοντας μια ακόμη φράση του Πούτιν που θα έμενε στην ιστορία.

Η παρουσιάστρια μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media και με κανέναν να μην είναι σε θέση να διασταυρώνει την πληροφορία, ανέβασε τελικά καινούργιο tweet στο οποίο ζητά συγγνώμη για το λάθος της.

«Αυτός είναι ο κίνδυνος των social media! Πήρα τη φράση του Πούτιν από ένα post στο Facebook και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν λάθος. Ζητώ συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά η Maalouf.

remi maalouf twitter apologise

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…