Newsroom

Newsroom

Τρέμε Ερντογάν… Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» δημοφιλή τουρκική σειρά λόγω Αγίας Σοφίας

Απαντώντας στον παραλογισμό του Τούρκου προέδρου με περισσότερο... παραλογισμό

AP 20182714565419 5

Ο ΑΝΤ1 δεν άφησε να περάσει «αναπάντητη» η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αποφάσισε να τον συναγωνιστεί στην υπερβολή και στον ψευτο-πατριωτισμό.

Έτσι το κανάλι αποφάσισε να κόψει από το νέο του πρόγραμμα μία πολύ πετυχημένη τουρκική σειρά λόγω της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 

Η απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφερε αλλαγές στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα την ακύρωση της προβολής μιας καθημερινής τουρκικής δραματικής σειράς όπως ανέφερε και ο Chief Content Officer του καναλιού, Τζώρτζης Ποφάντης. 

Το κανάλι του Αμαρουσίου παρουσίασε χθες το νέο πρόγραμμα με την παρουσίαση να γίνεται από τον Τζώρτζη Ποφάντη, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με δημοσιογράφους να θέτουν ερωτήματα.

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε την προβολή τουρκικής σειράς, με τον κ. Ποφάντη να αναφέρει ότι αυτό δεν συνέβη λόγω της Αγίας Σοφίας. Η ερώτηση έγινε από το znews.gr και την Ντέπυ Γκολεμά.

Η απάντηση του κ. Ποφάντη ήταν ότι «στο χαρτοφυλάκιο του καναλιού θα έμπαινε και τουρκική σειρά, αλλά μετά τα γεγονότα με την Αγία Σοφία δεν προχώρησε».

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…