Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν ο θάνατός του προήλθε από την επίθεση των κουκουλοφόρων ή από το χτύπημα του ΙΧ

ek police 0

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις λόγω του θανάτου ενός 28χρονου Βούλγαρου οπαδού και τον τραυματισμό άλλων δύο ομοεθνών του, μετά από επίθεση κουκουλοφόρων οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι αρχές συνέλαβαν δύο νεαρούς άνδρες 26 και 24 ετών ως δράστες της επίθεσης και την 26χρονη γυναίκα οδηγό που χτύπησε τον Βούλγαρο οπαδό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, περίπου 10 οπαδοί της Πλόβντιβ έπιναν καφέ σε μαγαζί κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Οι Βούλγαροι, οι οποίοι ήρθαν στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο αδελφοποίησης με τους οπαδούς του Άρη και παρακολούθησαν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου, φορούσαν διακριτικά της κιτρινόμαυρης ομάδας και δέχθηκαν επίθεση από 20 οπαδούς του ΠΑΟΚ με λοστούς και ρόπαλα.

Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε στο οδόστρωμα ο 28χρονος. Η οδηγός δεν πρόλαβε να σταματήσει το αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο Βούλγαρος οπαδός διακομίστηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν ο θάνατος του 28χρονου προήλθε από την δολοφονική επίθεση των κουκουλοφόρων ή από το χτύπημα του ΙΧ.

Πηγή: Documento

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή