Newsroom

Newsroom

Tραγωδία στην Ινδία: Δίδυμα πνίγηκαν μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για δύο δίδυμα αγόρια από την Ινδία, τα οποία πιστεύεται ότι πνίγηκαν μέσα με πλυντήριο ρούχων όταν η μητέρα τους βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι, αφήνοντάς τα μόνα.

58b547f61dc5240c158b470e

Οι σοροί των άτυχων αγοριών, του Nishant και του Nakshya, εντοπίστηκαν από τον πατέρα τους μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν, αφού ο ίδιος και η σύζυγός του δεν μπορούσαν αν βρουν πουθενά τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία φαίνεται πως τα αγοράκια πρέπει να σκαρφάλωσαν πάνω στη στοίβα με τα άπλυτα που είχε αφήσει η μητέρα δίπλα στο ψηλό πλυντήριο το οποίο ήταν γεμάτο με 12-15 λίτρα νερού και να έπεσαν μέσα, καθώς προσπαθούσαν να κοιτάξουν στον κάδο.

Η μητέρα των αγοριών άφησε για λίγα μόλις λεπτά τα παιδιά μόνα τους καθώς πετάχτηκε να πάρει απορρυπαντικό επειδή της είχε τελειώσει. Όταν όμως επέστρεψε σπίτι τα αγοράκια ήταν εξαφανισμένα και, πανικόβλητη, ζήτησε από έναν γείτονα να καλέσει την αστυνομία. Προτού προλάβει ωστόσο να φτάσει το περιπολικό, ο πατέρας έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…