Τραγωδία με 4 νεκρούς σε πάρκινγκ της εθνικής οδού κοντά στο Ύπατο Θηβών – Ανάμεσά τους ένα 3χρονο αγοράκι (ΦΩΤΟ)

Πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, σε πάρκινγκ, κοντά στο Ύπατο Θηβών. Αυτοκίνητο μάρκας Porsche «καρφώθηκε» σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 3χρονο αγοράκι, να χάσουν τη ζωή τους.

5760450e1dc524ee488b46e9

Όπως έγινε γνωστό, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Ο  41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η 33χρονη σύζυγός του με το αγοράκι τους, ηλικίας 3 ετών. 

Την ώρα που ο άνδρας μπήκε στην τουαλέτα ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στο σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να τυλιχτούν στις φλόγες. 

Από τη σύγκρουση βρήκαν τραγικό θάνατο η μητέρα και το αγοράκι, καθώς και δύο επιβαίνοντες της Porsche. Ο ένα επιβάτης εκσφενδονίσθηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ενώ ο δεύτερος επιβάτης απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον.

To βράδυ της Κυριακής, δημοσιοποιήθηκε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας οι οποίες κατέγραψαν το τραγικό συμβάν. Επιλέξαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε εξαιτίας των σοκαριστικών του εικόνων.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από τις στιγμές μετά το τροχαίο:








Πηγή: Lamiareport.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…