Τραγωδία στη Βρετανία: Mωρό 2 ετών πέθανε από την πείνα – Ο πατέρας του είχε πεθάνει από ανακοπή

Το άτυχο μωρό και ο πατέρας του βρέθηκαν στο σπίτι περίπου 10 μέρες μετά την ημερομηνία θανάτου

Βρετανία

Μία πολύ τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στην Βρετανία με θύματα ένα 2χρονο αγοράκι και τον 60χρονο πατέρα του που έφυγαν από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα ο μόλις 2 ετών Μπρόνσον Μπάτερσμπι βρέθηκε νεκρός δίπλα στον 60χρονο Κένεθ ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα το άτυχο παιδί φορούσε τις πιτζάμες του και ήταν κουλουριασμένο δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του.

Η είδηση γίνεται ακόμα πιο θλιβερή από το γεγονός ότι οι σοροί του 60χρονου Κένεθ και του μικρού Μπρόνσον δεν βρέθηκαν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, όταν μια κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι του ιδιοκτήτη του σπιτιού για να μπει μέσα και να βρει τα άψυχα σώματά τους.

Ο μικρός Μπρόνσον Μπάτερσμπι είχε χαρακτηριστεί ευάλωτος από τις δικαστικές Αρχές της Βρετανίας και ελεγχόταν κάθε εβδομάδα από κοινωνικές υπηρεσίες. Όμως, η μητέρα του καταγγέλλει ότι «αν είχαν κάνει τη δουλειά τους, το παιδί θα ήταν ζωντανό».

«Αν είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο Mπρόνσον θα ήταν ακόμα ζωντανός»

Η 43χρονη Σάρα είδε για τελευταία φορά ζωντανό τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καβγά που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

«Αν οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν κάνει τη δουλειά τους, ο Μπρόνσον θα ήταν ακόμα ζωντανός. Αλλά δεν έκαναν τίποτα», δήλωσε στη Sun.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορούν να τους αφήσουν να ξεφύγουν με αυτό.

Πρέπει να μπορούμε να βασιστούμε στους κοινωνικούς λειτουργούς για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή. Έχω τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο Μπρόνσον πέθανε από την πείνα επειδή πέθανε ο πατέρας του. Πιστεύουν ότι ο Κένεθ πέθανε το νωρίτερο στις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι αν η κοινωνική λειτουργός είχε πιέσει να μπει όταν δεν έλαβε απάντηση στις 2 Ιανουαρίου, τότε ο Μπρόνσον θα ήταν ακόμα ζωντανός», πρόσθεσε η μητέρα, εμφανώς σοκαρισμένη από ότι έχει συμβεί.

Τι συνέβη με την κοινωνική λειτουργό

Το 2χρονο αγοράκι εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό από τον γείτονά του, τον οποίο επισκέφθηκε μαζί με τους δικούς του την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, ο πατέρας του έστειλε και μήνυμα στον γείτονα, λέγοντάς του: «Ευχαριστώ πολύ για τη φροντίδα, σημαίνει τα πάντα για μένα και τον Μπρόνσον».

Την ίδια ημέρα, η κοινωνική λειτουργός έστειλε μήνυμα στον 60χρονο πατέρα για να τους επισκεφθεί στις 2 Ιανουαρίου. Πήγε στο σπίτι τους αλλά δεν έλαβε απάντηση. Έκανε ξανά το ίδιο στις 4 Ιανουαρίου. Όμως, ούτε ο πατέρας ούτε ο γιος απάντησαν και η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές.

Στις 9 Ιανουαρίου, η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα αντικλείδι του ιδιοκτήτη του σπιτιού για να ανοίξει την πόρτα. Τότε ήταν που βρήκε τα άψυχα σώματα του πατέρα και του γιου.

Κάλεσε τις Αρχές, όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Πατέρας και γιος ήταν νεκροί.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμός μεταξύ Λιάγκα και Καλύβα για τα ζώα: «Το γέννησα εγώ; Έχω dna ίδιο με το σκυλί;» (video)

Νέος Κόσμος: Πυροβόλησε ο Ζαμπούνης τους εκτελεστές πριν πεθάνει; Βήμα – βήμα τι συνέβη (video)

Κλέλια Ρένεση: Παίρνει θέση και εξηγεί τι ακριβώς είναι… το «ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ»

Σκρέκας: Η απίστευτη συζήτηση στον αέρα του ΣΚΑΙ για το κ@λόχαρτο και το… τρίφυλλο (video)

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

6210363

Αμβρόσιος: Σκληρή επίθεση σε Ιερώνυμο για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Με ποιο δικαίωμα Μακαριώτατε διαπράττετε αυτό το ηθικό έγκλημα;»

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι αμνηστεύει τους «καταφρονητές των νόμων…