Τραγική δήλωση Βορίδη για την κακοκαιρία: «Εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος» (video)

Από την «αναποδιά» του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι την «ατυχία» του Μάκη Βορίδη ένα επιτελικό κράτος δρόμος

5864423

Η Θεσσαλία και ο Βόλος πνίγονται για δεύτερη φορά μες στον Σεπτέμβρη. Χάνονται περιουσίες, κόποι χρόνων και άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει την επόμενη μέρα, καθώς η κατάσταση είναι απελπιστική.

Βέβαια όλα τα παραπάνω φαίνεται πως δεν είναι τόσο σοβαρά για την κυβέρνηση, καθώς οι λέξεις που χρησιμοποιούν μέλη της για να μιλήσουν για τις δραματικές αυτές στιγμές είναι στην καλύτερη τραγικές.

Μετά την «αναποδιά» που είχε χαρακτηρίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κακοκαιρία Daniel, ήρθε και ο Μάκης Βορίδης, να μιλήσει για ατυχία στον Βόλο, όντας καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας δεν είναι ότι το είπε ενώ μιλούσε συνεχόμενα ώστε να μπορεί να του «ξεφύγει», αλλά ξεκίνησε τον λόγο του αναφέροντας «εντυπωσιακά άτυχος ο Βόλος».

Βέβαια αυτό που έχουμε να τον ενημερώσουμε εμείς είναι ότι η έλλειψη επιτελικού κράτους και η μηδαμινή λήψη μέτρων δεν συνιστούν ατυχία, αλλά κάτι άλλο. Α, επίσης ατυχία για τον Βόλο θα ήταν αν είχε 3 δοκάρια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όχι αν σβηστεί απ’ τον χάρτη.

Δείτε την τραγική του δήλωση κατά τη διάρκεια του πρώτου λεπτού του βίντεο: