Τους πιλότους του φλεγόμενου Καναντέρ επισκέφθηκε ο Καμμένος

Για την κατάσταση της υγείας τους ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο οποίος συνομίλησε με τους πιλότους του αεροσκάφους Canadair CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεσης της φωτιάς στα Δερβενοχώρια.

57711a811dc524d04c8b481b

Οι πιλότοι που σώθηκαν από το φλεγόμενο αεροσκάφος νοσηλεύονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

To αεροσκάφος είχε απογειωθεί το πρωί της Κυριακής από την 111 Πτέρυγα Μάχης/ Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου. Μετέφερε υλικά και ανταλλακτικά για τα αεροσκάφη που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια. Στις 10:45, οι δύο πιλότοι απογειώθηκαν με το Canadair από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας. Περίπου την ώρα που βρέθηκαν πάνω από το μεγάλο μέτωπο της φωτιάς διαπίστωσαν ότι το είχε μηχανική βλάβη

Οι δύο χειριστές του αεροσκάφους προσπάθησαν να προσγειώσουν το αεροσκάφος με την κοιλιά. Με την ψυχραιμία τους κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροσκάφος με την κοιλια.

Ο κυβερνήτης βγήκε σχεδόν χωρίς γρατζουνιά και ο συγκυβερνήτης με χτύπημα στη μέση, από το τράνταγμα την ώρα της πρόσκρουσης για το οποίο ενδεχομένως χρειαστεί επέμβαση.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη