Newsroom

Newsroom

Τούρκοι χάκερς χτύπησαν ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες

Tουρκική ομάδα χάκερ με το όνομα Anka Neferler «χάκαρε» ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες, μεταξύ άλλων εκείνες της ΕΥΠ, της ελληνικής Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου και του υπουργείου Οικονομικών.

xaker

Ομάδα από Τούρκους χάκερς, η Anka Neferler, αναφέρει ότι «επιτέθηκε» σε κρατικές ιστοσελίδες, όπως του υπουργείου Εξωτερικών, της Βουλής, της ΕΥΠ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Anka Neferler μέσω της κυβερνοεπίθεσής της, κατάφερε να «ρίξει» ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες, με την Αθήνα να επιβεβαιώνει τα «χτυπήματα» των Τούρκων χάκερς.
Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι ιστοσελίδες του υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΥΠ έχουν «πέσει».

Με ανάρτησή της στο Facebook, η εν λόγω ομάδα πληροφορεί το κοινό για τις ιστοσελίδες στις οποίες επιτέθηκε, συνοδεύοντας τη λίστα με το εξής μήνυμα: «Η Ελλάδα απειλεί την Τουρκία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και τη Διάσκεψη της Λιβυής».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…