Τώρα συλλαμβάνουν και δημάρχους για να προστατεύσουν τους μεγαλοεργολάβους (βίντεο)

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές του δημάρχου Μεγάρων Γιάννη Μαρινάκη, ενός αντιδημάρχου, δύο δημοτικών συμβούλων και τεσσάρων ακόμα ατόμων, μετά…

diodia 23

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές του δημάρχου Μεγάρων Γιάννη Μαρινάκη, ενός αντιδημάρχου, δύο δημοτικών συμβούλων και τεσσάρων ακόμα ατόμων, μετά από την ένταση που επικράτησε στα πλευρικά διόδια της Πάχης. Με αυτόν τον προκλητικό τρόπο απαντά η πολιτεία σε όσους διαμαρτύρονται για τη ληστεία από τους μεγαλοεργολάβους με την αύξηση των διοδίων. Σε βάρος των οκτώ συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών και μεταφέρονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής, στο Αιγάλεω. Στο μεταξύ, έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στα Μέγαρα, με δημοτικούς συμβούλους και πολίτες να δηλώνουν διατεθειμένοι να αποκλείσουν το Α.Τ. Μεγάρων.

Για περίπου δύο ώρες, οι διαμαρτυρόμενοι είχαν σηκώσει τις μπάρες των διοδίων επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία για περίπου 15 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό. Οι αρχές υποστηρίζουν πως προχώρησαν σε προσαγωγές γιατί η ομάδα των ατόμων διατάρασσε την ασφάλεια της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Δείτε βίντεο:

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη