Newsroom

Newsroom

Τοπικές βροχές αλλά στα ύψη ο υδράργυρος την Κυριακή

Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το πρωί στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για την Κυριακή. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

5a9b81b01dc524e5398b458d

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το βραδύ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα υπάρχει. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες και μέχρι το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και το πρωί θα έχει ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία το απόγευμα από τα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου με βαθμιαία βελτίωση. Εκ νέου αύξηση των νεφώσεων αναμένεται από το βράδυ με τοπικές βροχές τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα βόρεια οπού τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 και στη βόρεια Κρήτη τοπικά έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 6 μποφόρ με πρόσκαιρη εξασθένηση το απόγευμα. Από το βράδυ στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. 

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

πατρα λιμανι 1

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο αδερφός της 48χρονης γυναίκας απ' την Πάτρα