Τον δρόμο της λιτότητας μας παροτρύνει να συνεχίσουμε κι ο Ντράγκι

Ολοένα και πληθύνονται οι δηλώσεις διεθνών αξιωματούχων, οι οποίοι βάζουν αστερίσκους στο κατά πόσο θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα επιτυχημένη η έξοδος…

draghi

Ολοένα και πληθύνονται οι δηλώσεις διεθνών αξιωματούχων, οι οποίοι βάζουν αστερίσκους στο κατά πόσο θα αποδειχθεί μακροπρόθεσμα επιτυχημένη η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Σειρά πήρε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η χώρα μας πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής μετά από την επιτυχία της έκδοσης ομόλογου στις αγορές.

Ταυτοχρόνως, ναι μεν υποστήριξε πως οι αγορές αποτιμούν θετικά την πολύ σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά πρόσθεσε πως είναι επίσης αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή οι αγορές είναι «πολύ πολύ» ευνοϊκές προς τους εκδότες χρέους σε ολόκληρο τον κόσμο. «Η προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής πρέπει να συνεχιστεί, όπως και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και η φροντίδα για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος», είπε ο κ. Ντράγκι κι ο νοών νοείτω.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη