Τόλμησε ο Κουμουτσάκος να μιλήσει για τον Άδωνη και έμαθε τι σημαίνει "τρολς"

Η διαμάχη που ξέσπασε χθες στο εσωτερικό της ΝΔ μετά τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη για τους κομμουνιστές, συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

NewsRoom 26/10/2016 | 13:06

Κι ενώ ο Γεωργιάδης ήταν ουσιαστικά υπόλογος για το ακροδεξιό του παραλήρημα, εκείνος που στην πραγματικότητα την πλήρωσε ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος πιεζόμενος είχε υποχρεωθεί να χαρακτηρίσει λανθασμένες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, δέχθηκε σφοδρά πυρά μέσω twitter επειδή τόλμησε να «αδειάσει» τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι διαδικτυακοί ακόλουθοι του οποίου ξεκίνησαν τον αγώνα, για να τον υπερασπιστούν. Σε σημείο που ο Γεωργιάδης τους ζήτησε να μην μιλούν άσχημα για τον φίλο του Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Παρακαλώ πολύ τους όποιους διαδικτυακούς μου φίλους, δεν θελω να διαβάζω σχόλια κατά του φίλου μου Γιώργου Κουμουτσάκου, αντίπαλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γεωργιάδης για να λάβει μάλιστα απάντηση από τον θιγμένο από τα συνεχιζόμενα πυρά Κουμουτσάκο: «Αγαπητέ @AdonisGeorgiadi Όχι μόνον φίλος αλλά και εκπρόσωπος τύπου του Κόμματος κ. Αντιπρόεδρε».

Λίγα λεπτά μετά εν τέλει, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σήμανε λήξη του συναγερμού, με τους ακολούθους του να υποχωρούν. «@GKoumoutsakos προφανώς αλλά το φίλος το θεώρησα σημαντικότερο του Εκπροσώπου. Όλα καλά Γιώργο μου λήξις συναγερμού», ανταπάντησε συγκεκριμένα ο -κατά Κουμουτσάκο- κ. Αντιπρόεδρος.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, ο φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη και εκπρόσωπος της ΝΔ, είχε προλάβει να νιώσει στο πετσί του τι σημαίνει «τρολ»! 

Διαβάστε σχετικά: 63 ρομποτάκια του Twitter συνιστούν… Άδωνι!

Διαβάστε σχετικά: Ο «εμφύλιος» καλά κρατεί στη ΝΔ - έκκληση Γεωργιάδη στο twitter προς τους ακολούθους του