Το τελευταίο βίντεο του Πελετίδη πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα

Έτοιμος για ακόμα μια θητεία ο Κώστας Πελετίδης

PELETIDIS

Το τελευταίο προεκλογικό βίντεο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα παρουσίασε ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της περιοχής, με τον αρχηγό της Κώστα Πελετίδη να πρωταγωνιστεί σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πελετίδης φαίνεται μπροστά απ’ τον φακό να μιλάει για το μέλλον της Πάτρας, το οποίο όπως τονίζει δεν αποφασίζεται πίσω από κλειστές πόρτες αλλά έξω στον δρόμο με αγώνες, δείχνοντας πλάνα απ’ την περίοδο που είναι δήμαρχος στην περιοχή και τα έργα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως μάλιστα ανέφερε και ο ίδιος μέσω των προσωπικών του social media: « Στο δρόμο για το μέλλον της Πάτρας ας μην λείψει κανείς!!! Το μέλλον μας κερδίζεται με αγώνες και διεκδικήσεις. Όλα αυτά που καταφέραμε για την πόλη μας, τα σφραγίσαμε στους δρόμους. Όσο πιο δυνατοί γίνουμε, τόσο πιο ισχυρή είναι η πόλη μας. Στο δρόμο για το μέλλον της Πάτρας ας μην λείψει κανείς!!!»

Δείτε το βίντεο:

 

@peletidis.lasypatras Στο δρόμο για το μέλλον της Πάτρας ας μην λείψει κανείς!!! Το μέλλον μας κερδίζεται με αγώνες και διεκδικήσεις. Όλα αυτά που καταφέραμε για την πόλη μας, τα σφραγίσαμε στους δρόμους. Όσο πιο δυνατοί γίνουμε, τόσο πιο ισχυρή είναι η πόλη μας. Στο δρόμο για το μέλλον της Πάτρας ας μην λείψει κανείς!!! #i_patra_exei_dimarxo #η_πατρα_εχει_δημαρχο #peletidis #πελετιδης #kostas_peletidis #κωστας_πελετιδης #laiki_suspeirosi_patras #λαικη_συσπειρωσης_πατρας #laiki_suspeirosi #λαικη_συσπειρωση #patra #πατρα #a_new_era #gia_to_mellon_tis_patras #ston_agona #na_mi_leipsei_kaneis ♬ πρωτότυπος ήχος – Κ. Πελετίδης -Λαϊκή Συσπείρωση

Θυμίζεται ότι ο ίδιος την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχε τεράστια διαφορά απ’ τον δεύτερο, καθώς απέσπασε το 39,95 των ψήφων, με τον Κωνσταντίνο Σβόλη να παίρνει 25,57%.

Να ολοκληρωθεί η επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την επόμενη Κυριακή κάλεσε ο Κώστας Πελετίδης, στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το βράδυ της Κυριακής, όπου μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο στον δήμο λάμβανε ποσοστό 40,94% με καταμετρημένο το 39,13% των εκλογικών τμημάτων.

Ο δήμαρχος έγινε δεκτός, μέσα σε χειροκροτήματα και με συνθήματα όπως «Η Πάτρα έχει δήμαρχο!», από εκατοντάδες λαϊκών ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο, αργά χθες βράδυ. Ο δρόμος είχε κλείσει μπροστά από τον χώρο και η αποφασιστικότητα όλων ήταν έκδηλη ώστε να μην αλλάξει η Δημοτική Αρχή, να συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο.

«Ο πατραϊκός λαός έδωσε μια μεγάλη μάχη, μας έβγαλε πρώτη δύναμη. Θα συνεχίσουμε την επόμενη Κυριακή για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε και με περισσότερες δυνάμεις καλούμε το σύνολο του πατραϊκού λαού και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει γιατί έχουμε μπροστά μας πολλές δυσκολίες.

Ο δρόμος που θα βαδίζουμε θα είναι μακρύς και δύσκολος και τα εμπόδια που θα έχουμε από τους κυβερνώντες θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Επομένως, με δύναμη πορευόμαστε για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να μπορούνε τα παιδιά μας να έχουν το μέλλον που τους αξίζει», ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του ο Κώστας Πελετίδης.

Όπως δημοσιεύει ο902gr στο εκλογικό κέντρο ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, όπως και η αισιοδοξία για νέο θετικό αποτέλεσμα για τον λαό της πόλης την Κυριακή. Το εκφράζει αυτό άλλωστε η θέληση και η αποφασιστικότητα όλων των παρευρισκομένων που βρίσκονται στο χώρο, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψουν η Πάτρα και ο λαός της να γυρίσει στο παρελθόν, αλλά να κοιτάζει μπροστά, στο μέλλον, με μια Δημοτική Αρχή αποκούμπι των αγώνων του, στήριγμα για τα παιδιά του και στο μέλλον.

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου και Δημήτρης Αρβανιτάκης, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Τζαβάρας και Νίκος Καραθανασόπουλος.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως