Το συγκινητικό «αντίο» της Μόνικα στον Τσάντλερ: «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον θάνατο του τηλεοπτικού συντρόφου της

μαιου περι

Η Κόρτνεϊ Κοξ, η τηλεοπτική του φίλη και σύζυγος από τα Φιλαράκια, ανάρτησε το δικό της αντίο για τον αγαπημένο της Μάθιου Πέρι, όπως έκανε  και ο Ματ Λε Μπλανκ

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε μερικά λόγια για την απώλεια του Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά πνιγμό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία του NBC.

«Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».

«Για να δώσω λίγες πληροφορίες για την εν λόγω σκηνή, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια νύχτα στο Λονδίνο» εξηγεί η Κοξ. «Αλλά λόγω των έντονων αντιδράσεων του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και πολύ ευγενικός».

Οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι, από τα Φιλαράκια, είχαν κάνει μία κοινή δήλωση όπου έλεγαν το πόσο συντετριμμένοι ήταν. Ωστόσο, είχαν πει ότι δεν ήταν έτοιμοι ακόμα να μιλήσουν και θα το έκαναν εν καιρώ. Πρώτος το έκανε σήμερα ο Ματ Λε Μπλανκ και ακολούθησε δεύτερη η Κόρτνεϊ Κοξ.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…