Newsroom

Newsroom

Το πήρε πάνω του ο Στραβελάκης και «κατσιάδασε» τον δημοσιογράφο: Η είδηση δεν ήταν σωστή… (video)

«Πρέπει να αποκαταστήσουμε τη συγκεκριμένη είδηση και να δώσουμε ως Open την πραγματική διάσταση»

image 6

Οργή είχε προκαλέσει η αναφορά δημοσιογράφου του OPEN για συλλήψεις μεταναστών στον Εβρο, αναφερόμενος στο απαράδεκτο περιστατικό με τον φασιστικό και παράνομο προπηλακισμό μεταναστών.

Ο Νίκος Στραβελάκης ανέλαβε χθες την αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους του σταθμού, εξηγώντας ακριβώς τι έχει γίνει και «βάζοντας» τον δημοσιογράφο, Αντώνη Τσολναρά να ξεκαθαρίσει τα ακριβή γεγονότα.

«Μας είπες ότι η είδηση ήταν διασταυρωμένη από δύο πλευρές. Είναι έτσι τα πράγματα; Όντως συνελήφθησαν οι δύο μετανάστες και από ποιους;» ρώτησε ο Ν. Στραβεάκης.

«Αυτή η καταγγελία έγινε από κατοίκους στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον κόμβο Πετρωτών και τους είπαν να πάνε εκεί. Σε πολύ λίγα λεπτά είδαμε έντονη κινητικότητα των περιπολικών της αστυνομίας να είναι έτοιμα να αποχωρήσουν από το σημείο και να πάνε σε ένα περιστατικό που φαινόταν επείγον.

Πρόλαβα να ρωτήσω τους αστυνομικούς και μου είπαν ότι υπήρχε μία καταγγελία ότι δύο μετανάστες βάζουν φωτιά στις Σάπες. Ήταν σοβαρή η καταγγελία κι όφειλα να διπλοτσεκάρω και να διασταυρώσω την είδηση κι επικοινώνησα με άλλον αστυνομικό της ευρύτερης περιοχής, που ουσιαστικά απάντησε θετικά ότι υπήρχε καταγγελία» απάντησε ο δημοσιογράφος και ο παρουσιαστής επανήλθε:

«Από ποιους συνελήφθησαν; Άλλο να υπάρχει καταγγελία από πολίτες κι άλλο οι αστυνομικοί να την αξιολογήσουν ως σοβαρή και να λένε ότι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω».

«Ουσιαστικά είπαν ότι τους έχουν ακινητοποιήσει οι κάτοικοι που ήταν εκεί και κάλεσαν την αστυνομία», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Άρα, η πληροφορία ήταν λάθος γιατί είναι προφανές ότι οι πολίτες δεν συλλαμβάνουν πολίτες, οι Αρχές το κάνουν αν κρίνουν ότι υπάρχει παράνομη πράξη. Αλίμονο, αν φτάσουμε στο σημείο οι κάτοικοι να ακινητοποιούν πολίτες, θεωρώντας ότι είναι ένοχοι για κάποια έκνομη ενέργεια… Η είδηση δεν ήταν σωστή» σχολίασε στη συνέχεια ο Νίκος Στραβελάκης.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου