Newsroom

Newsroom

«Το πατήσαμε – Το σκίσαμε»: Ο πιλότος αεροπλάνου που όλοι θα θέλαμε να πετύχουμε σε πτήση (video)

Ο συγκεκριμένος πιλότος αεροπλάνου έγινε viral γνωρίζοντας την αποθέωση στα social media

airplane seats 2570438 1920

Δεν έχει βρεθεί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καλύτερος πιλότος αεροπλάνου από αυτόν που θα ακούσετε παρακάτω να μιλάει από το μεγάφωνο του αεροπλάνου στους επιβάτες.

Ο συγκεκριμένος πιλότος όχι μόνο αποφάσισε να «σπάσει» τον καθιερωμένο τρόπο επικοινωνίας με τους επιβάτες, που συνήθως όλους μας στέλνει νωρίτερα για..ύπνο, αλλά και να το «πατήσει» λίγο παραπάνω για να φτάσουν όλοι οι επιβάτες εγκαίρως στον προορισμό τους.

Ο συγκεκριμένος πιλότος έγινε viral γνωρίζοντας την αποθέωση στα social media.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε οτι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση…

«… να μειώσουμε την καθυστέρηση. Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

@georgeeeevTo pigame treno ✈️

♬ sonido original – George V

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη