Newsroom

Newsroom

Το "μπαμ" της χρονιάς στο NBA: Στους Γουόριορς ο Ντουράντ!

Ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Οκλαχόμα, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας, και γνωστοποίησε ότι επόμενος προορισμός του είναι το Όκλαντ και οι Γουόριορς.

577aad8e1dc524a85f8b4626

Ο «KD» θα είναι συμπαίκτης των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν τη νέα περίοδο, συνθέτοντας μια τετράδα που προκαλεί φόβο. Ο MVP της regular season το 2014 συμφώνησε με τους φιναλίστ στον φετινό τελικό για συμβόλαιο 1+1 έτος, με την επιλογή δική του, έναντι 54,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Αυτές οι τελευταίες εβδομάδες ήταν οι πιο “περίεργες” στην επαγγελματική μου καριέρα. Έπρεπε να πάρω μια πολύ δύσκολη απόφαση αφού συνειδητοποίησα πως ήμουν μπροστά σε ένα σταυροδρόμι τόσο στην εξέλιξη ως παίκτη όσο και σαν άντρας» δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ στην αμερικανική ιστοσελίδα «The players’ tribune».

«Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν το πόσο θα με επηρέαζε συναισθηματικά αυτή η διαδικασία. Πρώτα από όλα η απόφαση μου βασίστηκε, και αυτό είναι κάτι που έκανα πάντα, στο κατά πόσο αυτή η κίνηση θα με βοηθούσε να εξελιχθώ ως παίκτης» συνέχισε ο Ντουράντ.

«Όμως, είμαι σε ένα σημείο της ζωής μου που προσπαθώ να ωριμάσω και σαν άντρας. Ήθελα να φύγω από την “ζώνη ασφαλείας” μου και η μετακίνηση μου σε αυτή την νέα πόλη πιστεύω πως μου προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για την προσωπική μου ανάπτυξη. Αναλογιζόμενος τα παραπάνω αποφάσισα να γίνω μέλος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς» κατέληξε, αφού προηγουμένως είχε πλέξει το εγκώμιο της πρώην ομάδας του.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…