ΒΔ

Βαγγέλης Δεληπέτρος

Το μεγάλο παραμύθι των σκέρτσων του Μητσοτάκη

Τα τελευταία χρόνια ζούμε μια μεγάλη αντίφαση:

Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών στην Ελλάδα δεν εμπιστεύεται τα ΜΜΕ, δεν τα θεωρεί αξιόπιστα, αμφιβάλλει για τα όσα παρουσιάζουν, κρίνει αρνητικά τις ενημερωτικές εκπομπές και είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο που καλύπτουν τα γεγονότα. Και αυτό προφανώς οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα που αρκετοί γενικεύουν, χάνοντας τελικά και τα αυγά και τα καλάθια.

Γιατί εάν κρατήσουμε αριθμητικά στοιχεία του τύπου 64% κρίνει αρνητικά την τηλεόραση ή πως όταν ένα θέμα ενδιαφέρει πολύ μόνο ένας στους 5 επιλέγει να ενημερωθεί για αυτό από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν πρόκειται να αντιληφθούμε εγκαίρως ότι οι συνταξιούχοι λχ όπως έδειξαν οι αναλύσεις στις τελευταίες εκλογές στρέφονταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στη Νέα Δημοκρατία έχοντας ενστερνιστεί αυτό που προωθούσαν ως «επιτυχία Μητσοτάκη» τα… ανυπόληπτα ΜΜΕ!

Κι αυτό που «πουλούσε» το σύστημα των πετσωμένων ήταν μόνο ότι οι συντάξεις αυξήθηκαν κατά 7,75! Γιατί βέβαια ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε οι σκέρτσοι του, ούτε οι «πετσωμένοι» φώτιζαν τις λεπτομέρειες: Ότι ο Μητσοτάκης και οι κολαούζοι «ξέχασαν» να αλλάξουν τους φορολογικούς συντελεστές οπότε το «κέρδος» του 7,75%  γίνεται χασούρα με την καινούργια φορολογική κλίμακα.  Ότι «ξέχασαν» επίσης να αναφέρουν για την αύξηση της επιβάρυνσης για τον κλάδο υγείας, αφού αυτή υπολογίζεται ως ποσοστό και επί του «κέρδους» του 7,75%.

Για όλα αυτά που «ξέχασαν» οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Σκέρτσοι και Γεραπετρίτηδες μιλάμε εμείς στο Documento . Όπως μιλάμε και για τα προδιαγεγραμμένα εγκλήματα στην Υγεία και τους συνανθρώπους μας που πεθαίνουν στο δρόμο, όπως το σχεδίασαν οι Σκέρτσοι και ο τσοπάνης τους.

Στις σελίδες της εφημερίδας που δεν είναι σαν τις άλλες και για αυτό έχουν λυσσάξει τα πετσόπαιδα, οι πατρίκιοι του Μοσχάτου, και πιο πολύ απ΄όλους εκείνος που τρέμει τα ντιμπέιτ.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη