ΓΜ

Γιώργος Μιχαήλ

Το 12χρονο παιδάκι που έγινε πατσαβούρα. Και ο χημικός ευνουχισμός

Όσοι από τους συνάνθρωπους μας, διαθέτουν την στοιχειώδη ψυχική ευαισθησία και το ανάλογο πνευματικό και ηθικό υπόβαθρο, είναι φυσικό ότι θα νοιώσουν αποτροπιασμό και απελπισία από τις αθλιότητες που βλέπουμε και ακούμε να συμβαίνουν στη χώρα μας.

dmg 4 6

Η ταραχή και η ανησυχία όμως μέσα μας, θα συνεχίσει δυστυχώς να μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο, γιατί αυτή η κατάντια των ημερών μας ξεκινάει κυρίως από τα πιο ψηλά στρώματα της κοινωνικής και πολιτικής ιεραρχίας. Αν έχουν μείνει μέσα μας λίγα ίχνη στοιχειώδους ανθρωπιάς, θα είναι μάλλον αδύνατο να ανεχτούμε και να μη αηδιάσουμε από τις «εξηγήσεις» και τις δικαιολογίες των άθλιων παιδοβιαστών αλλά και των συνηγόρων τους, που κάποιοι από αυτούς, αναλαμβάνουν συστηματικά υποθέσεις καθαρμάτων και δυστυχώς έχουν το θράσος να δικαιολογούν ακόμη και τα «παιδιά» που μετέτρεψαν το αστυνομικό τμήμα ομόνοιας σε γκαρσονιέρα πορνείου.

Αλλά και ο πατέρας του διαπλεκόμενου και συναγελαζόμενου με κυβερνητικά στελέχη ειδεχθούς προαγωγού και παιδοβιαστή μας αφήνει άναυδους με το απαράδεκτο θράσος του να δικαιολογεί το γυιόκα του, ισχυριζόμενος με εξοργιστική οίηση, ότι ο 53χρονος γιός του επειδή είναι μεγαλωμένος στην άνεση και την ευμάρεια, δεν υπάρχει περίπτωση να βίασε από δική του πρωτοβουλία αλλά γιατί του «κουν….κε» το 12χρονο κοριτσάκι …(κύριε ελέησον).

Και δε φτάνουν όλα αυτά, αλλά έχουμε τώρα και τον υπουργό μας να έχει στο τσεπάκι του την τελική λύση για τους βιαστές. ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ. Μάλιστα!!! Μήπως στ’ αλήθεια έχουμε τόσο ευνουχιστεί ηθικά και δεν μας συγκινεί τίποτα ; Αλλοίμονο αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι είναι έτσι.

Ο άνθρωπος διαφέρει από τα ζώα, γιατί έχει τη δύναμη να ελέγχει τα ένστικτα τις παρορμήσεις και τις σεξουαλικές του ορμές. Αυτό επιβάλλεται για την κοινωνική επιβίωσή μας. Όταν κάποιος καταστρατηγεί την κοινωνική συμπεριφορά η κοινωνία με τους νόμους που έχει θεσπίσει, υποτίθεται ότι αναλαμβάνει το ρόλο του σωφρονισμού του.

Είναι υποτιμητικό για την κοινωνία μας , ή αντικοινωνική και βίαια σεξουαλική συμπεριφορά του βιασμού ανήλικου παιδιού αντί να αντιμετωπίζεται με τις ποινές σωφρονισμού που επιβάλει ο νόμος, να αντιμετωπίζεται με την ποινή του χημικού ευνουχισμού. Ουσιαστικά μια καταδίκη σε σεξουαλικό θάνατο.

Είναι άραγε μόνο οι αχαλίνωτες αρσενικές ορμόνες αυτές που φταίνε ώστε να επιβάλλεται ο χημικός ευνουχισμός; Η μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε μήπως αυτό που κυρίως φταίει είναι η αχαλίνωτη ανηθικότητα της «κοινωνίας» που αντί να προστατέψει το βιασμένο από τα τέρατα δωδεκάχρονο παιδάκι το περιφέρει στα κανάλια για να ανέβει η ακροαματικότητα τους και ο αριθμός των διαφημίσεων, αδιαφορώντας τελείως για το ζοφερό μέλλον που θα επιφυλάξει η «κοινωνία» σ’ αυτό το δυστυχισμένο παιδί.

Μήπως αυτό που χρειάζεται, είναι να ελέγξουμε τον οχετό της ψευτιάς της αθλιότητας και της φρίκης που ξεχύνεται από την πετσωμένη τηλεόραση και αντανακλά σαν καθρέφτης την κατάντια της κοινωνίας μας; Μήπως ο πολιτικά και ηθικά απαίδευτος τηλεθεατής μετατρέπεται σε ενεργούμενο του συστήματος βομβαρδιζόμενος από κάθε είδος βίαιες αντικοινωνικές και βρωμερές συμπεριφορές, όπως αυτή του κατά συρροή βιασμού και της διαπόμπευσης ενός δωδεκάχρονου παιδιού ;

Μήπως είναι και αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τον τρόπο της ζωής των λίγων και των δυνατών, -των χαϊδεμένων «παιδιών» της κυβέρνησης– και κάποιοι θέλουμε να μιμηθούμε τη συμπεριφορά των μεγιστάνων του πλούτου τα χλιδάτα πάρτι στις βίλες τους , και στις πανάκριβες θαλαμηγούς τους, όπου ρέουν τα πανάκριβά ποτά, τα ναρκωτικά, και πρυτανεύει η επίδειξη πλούτου και η κάθε μορφής διαστροφή;

Μήπως παρασύροντας τους νέους ανθρώπους αλλά και πολλούς μεγαλύτερους να ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα, τον εαυτό τους και την εκμετάλλευση του διπλανού τους, τους διαμορφώνουμε έτσι ώστε να συμπεριφέρονται στους αδύναμους όπως στο δωδεκάχρονο κοριτσάκι με απόλυτη απαξία και πολλές φορές σαν να είναι χρηστικά αντικείμενα για την ικανοποίηση των κάθε είδους ποταπών ενστίκτων , αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στο σώμα και στην ψυχή τους. Ακόμα και αν είναι ανήλικα παιδιά, όπως το 12χρονο κοριτσάκι που του φέρθηκαν σαν να είναι πατσαβούρα.

Αλλοίμονο αν στο τέλος καταντήσουμε να γκρεμιστούμε στο χάος και στο έρεβος της φασιστικής αθλιότητας, των ναζιστών, εφαρμόζοντας τον χημικό ευνουχισμό του Μένγελε που δυστυχώς προτείνεται σαν «τελική λύση» σωφρονισμού σε σεξουαλικά εγκλήματα από υπουργό της κυβέρνησης μας, ενώ ουσιαστικά δεν έχουμε κάνει τίποτα για να βοηθήσουμε ώστε η κοινωνία μας να μη γεννάει τέρατα. Και να προστατεύουμε αντί να διαπομπεύουμε τους ευάλωτους συνανθρώπους μας όπως το δυστυχισμένο δωδεκάχρονο παιδάκι που ναι!! θα μπορούσε να είναι το δικό μας.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη