Την τελευταία λέξη θέλει να έχει ο Ντάισελμπλουμ

«Θα καλωσορίσουμε τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, θα ακούσουμε το σχέδιό του και θα εξετάσουμε σε ποια βάση μπορούμε να συνεχίσουμε…

101234758

«Θα καλωσορίσουμε τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, θα ακούσουμε το σχέδιό του και θα εξετάσουμε σε ποια βάση μπορούμε να συνεχίσουμε επισήμως τη βοήθεια που δίνουμε» είπε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος του Eurogroup είπε ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη και έχει πρωτογενές πλεόνασμα, γι’ αυτό «είναι σημαντικό να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι» και συμπλήρωσε: «Η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων είναι εξαιρετικής σημασίας. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνουν είναι αντικείμενο διαβουλεύσεων», δήλωσε.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν περιμένει σήμερα αποτέλεσμα για την Ελλάδα, αλλά ότι είναι μία αρχή για τις συζητήσεις και ότι υπάρχει και άλλο Eurogroup, την επόμενη Δευτέρα.

«Θα ακούσουμε τους Ελληνες. Είμαι ανοιχτός στις ιδέες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, και αυτή θα είναι και η εκκίνηση των συνομιλιών. Εχουμε επισήμως ένα πρόγραμμα και τώρα θα δούμε με ποιο τρόπο θα συνεχίσουμε την υποστήριξή μας στην Ελλάδα στο μέλλον. Αρα αυτό θα είναι το σημείο εκκίνησης. Θα ακούσουμε τις ιδέες και τις επιθυμίες τους και θα έπειτα θα μιλήσουμε», είπε ο Γερούν Ντάισελμλουμ.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη