Newsroom

Newsroom

Την πρόκριση θέλει η Εθνική κόντρα στη Σερβία

Τον πιο δύσκολο αγώνα της δίνει το απόγευμα η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.   Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη…

ethniki basket5

Τον πιο δύσκολο αγώνα της δίνει το απόγευμα η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.  

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη αντιμετωπίζει τη Σερβια (19:00, ΑΝΤ1 και OTE TV) στο “Παλάθιο Ντε Λος Ντεπόρτες” της Μαδρίτης σε παιχνίδι νοκ-άουτ της διοργάνωσης και φυσικά αναζητά τη νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Στα χαρτιά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θεωρείται φαβορί. Στον όμιλο τερμάτισε αήττητο κερδίζοντας και τα πέντε παιχνίδια, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και πραγματοποίησε εμφανίσεις που έπεισαν και τον πλέον δύσπιστο για τις δυνατότητές της.

Επί του πρακτέου, η Σερβία είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος, παίζει σκληρά, στηρίζεται στους ψηλούς της και δεν συμβιβάζεται ποτέ με την ιδέα της ήττας. Πολλά για τους Σέρβους θα κριθούν από την απόδοση του Μίλος Τεόντοσιτς που είναι ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας αλλά και από αυτή του Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Η Εθνική προφανώς δεν επιθυμεί να αλλάξει το πλάνο της και θέλει να παίξει γρήγορο μπάσκετ για να κουράσει τα βαριά κορμιά του αντιπάλου της. Κρίσιμος θα είναι ο ρόλος της άμυνας καθώς αν σ’ αυτό τον τομέα η Ελλάδα τα πάει καλά, τότε θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το νικητή του ζευγαριού Αργεντινή-Βραζιλία για την πρόκριση στην τετράδα.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη