Newsroom

Newsroom

Τιμή και δόξα στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Δεν αποτελεί έκπληξη το «άδειασμα» στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ιστοσελίδα antinews.gr, όταν όμως τα πυρά προέρχονται και από τους συντρόφους του Liberal.gr και δη από τον Σάκη Μουμτζή, τα πράγματα περιπλέκονται.

4748381

«Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ, πλήν της κας Μισέλ Ασημακοπούλου, αρνήθηκαν να στηρίξουν το ψήφισμα της Ευρωβουλής που καταδικάζει τα εγκλήματα του ναζισμού και του κομμουνισμού», διαβάζουμε σε σημερινό άρθρο του antinews.gr, που φέρει τον αιχμηρό τίτλο «Το ενοχικό σύνδρομο της ΝΔ απέναντι στην Αριστερά». Μάλιστα το άρθρο τελειώνει με τις εξής ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις: « Άντε την επόμενη φορά να ζητήσουμε την συμπαράσταση της Ευρωβουλής για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος. Για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε! Τους έφαγε ο καθωσπρεπισμός του Βαγγέλα!»

Τα συντροφικά «χτυπήματα» όμως στην στην πολιτική γραμμή που χαράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του δεν σταματούν εδώ. «Η Μισέλ Ασημακοπούλου διέσωσε την τιμή της ΝΔ στην Ευρωβουλή», αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου του Σάκη Μουμτζή στο Liberal.gr, με μεγάλα μαύρα γράμματα και αρκετή πίκρα από τη μεριά του αρθρογράφου, όπως φαίνεται και από τη συνέχεια του κειμένου.

Ο Σ. Μουμτζής αφού πρώτα χαρακτηρίζει φωτεινή εξαίρεση την επιλογή της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να υπερψηφίσει το σχετικό ψήφισμα, όπως και την αντίστοιχη επιλογή του Εμ.Φράγκου, ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, θέτει τα παρακάτω ερωτήματα…

«Σε τι διαφώνησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Αρνούνται την ύπαρξη των γκούλαγκ; Την εξόντωση εκατομμυρίων σοβιετικών πολιτών; Αρνούνται μήπως το Κατύν; Αρνούνται την βαρβαρότητα των σοσιαλιστικών «δημοκρατιών»; Αρνούνται την εισβολή στην Ουγγαρία και στην Τσεχοσλοβακία; Ή μήπως διαφωνούν πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι ολοκληρωτικά καθεστώτα; Να υπενθυμίσω πως τόσο ο εθνικοσοσιαλισμός όσο και ο φασισμός ξεπήδησαν μέσα από την ίδια μήτρα με τον κομμουνισμό.

Το πρόβλημα με αυτήν την συμπεριφορά των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας—πλην Μισέλ Ασημακοπούλου—είναι τι μήνυμα στέλνουν στην βάση του κόμματος, στην νεολαία, στους ψηφοφόρους τους.

Στέλνουν ένα μήνυμα θολό, γεμάτο στρογγυλεύσεις. Με την συμπεριφορά τους δείχνουν πως κινούνται σε εντελώς αντίθετη τροχιά από αυτήν των μεγάλων ιστορικών, πολιτικών οικογενειών της Ευρώπης. Μήπως στις επόμενες ευρωεκλογές ή στις εθνικές εκλογές, θα πρέπει να ρωτάμε: «εσύ, τι ψήφισες για την καταδίκη των δύο ολοκληρωτισμών;»

 

 

 

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

image 6

Ξέσπασε η μητέρα του Καλλιάνου: «Ακρωτηρίασαν τον άνδρα μου σε ένα απλό δωμάτιο» – Ο γιατρός πήρε φακελάκι (Video)

Στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έζησε ο σύζυγος της είπε…