Newsroom

Newsroom

Τηλεθέαση: Γιατί το δελτίο του Mega και η Ράνια Τζίμα σημειώνουν σταθερά υψηλές πτήσεις

Όταν κάνεις απλά τη δουλειά σου, όπως η Ράνια Τζίμα, λογικό να σε εμπιστεύεται ο κόσμος

profile player 960x540 22

Τη μάχη της τηλεθέασης, όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων, δείχνει να κερδίζει το Mega και η Ράνια Τζίμα τη φετινή σεζόν, καθώς σταθερά όλον αυτόν καιρό βρίσκονται στην πρώτη θέση έχοντας μάλιστα πολλές φορές μια ικανοποιητική διαφορά από τη δεύτερη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και τι συνέβη και χθες το βράδυ, όπου το Mega σημείωσε στο σύνολο του 13,7%, με το Star να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 12,1% και να ακολουθεί ο Alpha με 11,2%.

Το παραπάνω δείγμα φυσικά δεν αποτελεί κάποια εξαίρεση, καθώς αν ανατρέξει κανείς και στα δελτία ειδήσεων των προηγούμενων ημερών θα δει επίσης ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε το Mega με τη Ράνια Τζίμα κυριάρχησε με 15,7%, με το δεύτερο Star να κάνει 12,7%.

Τα στοιχεία αυτά μάλιστα, αν ανατρέξει κανείς σε νούμερα του παρελθόντος, θα δει ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κινούνται στα παραπάνω νούμερα όλη την τηλεοπτική σεζόν.

Πάντως αρκετοί διαβάζοντας τα παραπάνω θα αναρωτηθεί, και εύλογα, γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το δελτίο του Mega να κινείται σταθερά σε τροχιά πρωτιάς σε αντίθεση με άλλα δελτία, τα οποία έχουν στις τάξεις τους αρκετά αξιόλογα ονόματα όπως για παράδειγμα ο Αντώνης Σρόιτερ του Alhpa και η Μάρα Ζαχαρέα του Star.

Αν ρωτήσετε τη γνώμη μας πιστεύουμε ότι οι λόγοι που συμβαίνει το παραπάνω είναι ευνόητοι…

Πιο συγκεκριμένα, αν δεν κανείς όλα τα δελτία ειδήσεων της βραδινής ζώνης θα καταλάβει ότι μόνο σε αυτό με παρουσιάστρια τη Ράνια Τζίμα μπορεί κάποιος να δει διαφορές στις ειδήσεις και να ειπωθεί αυτό που στα αλήθεια συμβαίνει γύρω μας, όπως για παράδειγμα οι τεράστιες τιμές στα μάρκετ, η εξεταστική για τα Τέμπη, η κάθοδος των αγροτών στο Σύνταγμα…

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η Ράνια Τζίμα είναι ξεχωριστή και γράφουμε διθυράμβους για αυτή, απλά κάνει κανονικά τη δουλειά της χωρίς να επηρεάζεται από άλλους παράγοντες.
Έτσι, μια κοινωνία που έχει ανάγκη να διαβάσει την αλήθεια και μόνο αυτή βρίσκει ένα πάτημα στο δελτίο του Mega, ώστε να παρακολουθήσει την πραγματική καθημερινότητα και όχι το «πόσο καλά τα έχει κάνει ο Μητσοτάκης».
Για αυτό και βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης σταθερά, γιατί η Ράνια Τζίμα κάνει απλά (και καλά) τη δουλειά της. Τόσο απλό…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…