Newsroom

Newsroom

TikTok: 4 νεκροί μετά από αυτό το νέο θανατηφόρο challenge (Video)

Λόγω της εντελώς απερίσκεπτης πρόκλησης, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν.

356175590 234644409372761 5636668947129629875 n 1

Μια απίστευτη πρόκληση στο TikTok, που βλέπει ανθρώπους να πηδούν από το πίσω μέρος σκαφών ενώ κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, έχει κατηγορηθεί για τέσσερις θανάτους στην Αλαμπάμα.

Ειδικότερα, πρόκειται για το «boat jumping challenge», με τους συμμετέχοντες να καλούνται να πηδήξουν από το πίσω μέρος ενός σκάφους, την ώρα που αυτό κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του MEGA, λόγω της εντελώς απερίσκεπτης πρόκλησης, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σπάζοντας ακαριαία τον λαιμό τους κατά την πτώση.

«Τους τελευταίους έξι μήνες είχαμε τέσσερις πνιγμούς που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν. Έκαναν μια πρόκληση TikTok. Είναι όταν μπαίνεις σε μια βάρκα που πηγαίνει με μεγάλη ταχύτητα, πηδάς από την πίσω μεριά της βάρκας, δεν βουτάς, πηδάς με τα πόδια πρώτα και απλά γέρνεις στο νερό», δήλωσε ο Τζιμ Ντένις στο WBMA.

Η νέα και ιδιαίτερα επικίνδυνη «μόδα» έχει αποκτήσει δημοφιλία από την αρχή του έτους. Το πρώτο θύμα έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο, αφού βούτηξε στον ποταμό Κούζα, ενώ η σύζυγός του και τα παιδιά τους παρακολουθούσαν από τη βάρκα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…