Newsroom

Newsroom

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους;

Δύο επανεκδόσεις είναι οι πιο αξιόλογες ταινίες που προβάλλονται από την Πέμπτη 19/6 στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ το μενού της…

therino sinema 0

Δύο επανεκδόσεις είναι οι πιο αξιόλογες ταινίες που προβάλλονται από την Πέμπτη 19/6 στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ το μενού της εβδομάδας συμπληρώνεται με το Ταινιόραμα που συνεχίζεται στο Άστυ, “Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου”, μια ταινία που γυρίστηκε και στη χώρα μας, και επιπλέον, μια κωμωδία, ένα αισθηματικό δράμα, μια ταινία τρόμου και μια περιπέτεια με τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Η Δική μας Νύχτα (επανέκδοση 1986)

Το 1986, σε ηλικία εικοσιπέντε μόλις ετών, ένας από τους πλέον υποσχόμενους Γάλλους σκηνοθέτες παραδίδει την πιο αναπάντεχη κινηματογραφική έκπληξη. Η ταινία «Η Δική μας Νύχτα» του Λεό Καράξ έμελλε να εισβάλλει στο κινηματογραφικό σκηνικό της δεκαετίας του ’80 με περγαμηνές για μια συντριπτική καλλιτεχνική πρόταση, αναδεικνύοντας το πρωτοφανές σκηνοθετικό ταλέντο του «φοβερού παιδιού» του γαλλικού σινεμά. 

 

 

Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου

Η Κίρστεν Ντανστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν, περιδιαβαίνουν την Ελλάδα -και όχι μόνο- στη νέα ταινία “Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου” σε ένα σενάριο βασισμένο στην ομώνυμη ιστορία της Πατρίσια Χάισμιθ. 

 

 

Το Πέρασμα του Μίλλερ (επανέκδοση) 

Σε επανέκδοση τo γκανγκστερικό αριστούργημα των αδελφών Κοέν με φόντο την Ιρλανδία του ’30. 
«Το Πέρασμα του Μίλλερ», αποτελεί την τρίτη ταινία που ολοκληρώνουν μαζί οι σημαντικοί δημιουργοί, και τοποθετείται χρονικά, μετά από το «Αριζόνα Τζούνιορ» και πριν από το «Barton Fink», έχει δε μείνει στην ιστορία, ως η ταινία που επηρέασε αμετάκλητα το γκανγκστερικό φιλμ νουάρ. 

Οι μοναδικές του σεναριακές ανατροπές, οι υπέροχες ερμηνείες του, η ατμόσφαιρα και η μουσική του είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να ανακαλύψει – ή να θυμηθεί – αυτό το κινηματογραφικό διαμάντι. 

 

 

Το Λάθος Αστέρι

Βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο μπεστ σέλερ του Τζον Γκριν,η ταινία «Το Λάθος Αστέρι» εξερευνά την αστεία, συναρπαστική και τραγική συνάμα κατάσταση του να είσαι ζωντανός κι ερωτευμένος! 

 

 

Ο Καθρέφτης της Κολάσεως 

Ταινία τρόμου από τους παραγωγούς των ταινιών “Μεταφυσική Δραστηριότητα” και “Παγιδευμένη Ψυχή” σε σκηνοθεσία Μάικ Φλάναγκαν. 

 

 

Μαζί…με το Ζόρι

Η ταινία είναι μια διασκεδαστική ρομαντική κομεντί που μας ταξιδεύει στην απρόβλεπτη και αστεία πλευρά της αγάπης. Τα γυρίσματα του μεγαλύτερου μέρους της έγιναν στη Νότια Αφρική. 

 

 

Σαμποτάζ

Ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος David Ayer οπλίζει το χέρι του παροπλισμένου Schwarzenegger και δημιουργεί ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. 

 

 

Πηγή: in.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…