Newsroom

Newsroom

Τη συγγνώμη του Ψαριανού απαιτεί ο Σύλλογος του σχολείου της Ν. Φιλαδέλφειας για τη χυδαία του ανάρτηση

«Δεν είμαστε ούτε εμείς, ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο»

Image 1 1 769x1024 1

Απάντηση εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στον Ψαριανό για τη χυδαία ανάρτηση του πρώην βουλευτή μετά την fake φωτογραφία που δημοσίευσε από το πλημμυρισμένο σχολείο στη Ν. Φιλαδέλφεια αλλά και για το προσβλητικό του σχόλιο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας  επισημαίνει στον πρώην βουλευτή ότι «δεν είμαστε ούτε εμείς, ούτε οι μαθητές μας συνηθισμένοι ούτε να χειραγωγούμε ούτε να θεωρούμε τον ελληνικό λαό ηλίθιο», ενώ συνεχίζοντας, επισημαίνουν ότι «μια μικρή, ελάχιστη έρευνα θα αρκούσε για να συμπεράνετε τις πραγματικές διαστάσεις όσων εκτυλίχθηκαν στις 14/10 στο 1ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας».

Συνεχίζοντας, επισημαίνουν πως: «Καλοπροαίρετα, με κίνδυνο να διολισθαίνουμε στην αφέλεια, θα θεωρήσουμε πως η προβολή μιας ολοφάνερα μονταρισμένης φωτογραφίας ως πραγματικής οφείλεται σε σφάλμα»

Καταληκτικά, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας απαιτεί τη δημόσια συγγνώμη του κ. Ψαριανού, σχολιάζοντας πως: «Διαφορετικά θεωρούμε ότι πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών και επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».

 

Υπενθυμίζεται η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός: 

 

 

Η πραγματική φωτογραφία είναι η παρακάτω

realps

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…