Τη στήριξη της Μέρκελ για τη μετανάστευση εντός ΕΕ θα ζητήσει ο Κάμερον

Tην υποστήριξη της Γερμανίας στη θέσπιση κανόνων για τον περιορισμό της μετανάστευσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ζητήσει ο Βρετανός…

merkel and cameron 1409474a

Tην υποστήριξη της Γερμανίας στη θέσπιση κανόνων για τον περιορισμό της μετανάστευσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ζητήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον στη συνάντηση που θα έχει με την Άγκελα Μέρκελ στο Λονδίνο σήμερα Τετάρτη. 

Με το μεταναστευτικό να προκαλεί ανησυχίες σε μεγάλο ποσοστό των Βρετανών ψηφοφόρων, ο Κάμερον επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί τους δεσμούς της χώρας του με την Ε.Ε. πριν το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί το 2017 σχετικά με το εάν η Βρετανία παραμείνει στην Ένωση. 

Για να φτάσει ως εκεί ως πρωθυπουργός ωστόσο πρέπει να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές, τον ερχόμενο Μάιο. Για να το πετύχει πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ψηφοφόρων που προς το παρόν δείχνουν να πείθονται από το ευρωσκεπτιστικό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) που υποστηρίζει πως εργαζόμενοι από λιγότερο αναπτυγμένες οικονομικά χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης υποβαθμίζουν τους μισθούς ή  έρχονται στη χώρα με σκοπό να λαμβάνουν κοινωνικές παροχές μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές στην πατρίδα τους.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη