Newsroom

Newsroom

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο – Πότε προβλέπεται αλλαγή του σκηνικού

Καλές καιρικές συνθήκες και ζέστη θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στη χώρα με τον υδράργυρο να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων αναμένονται στα ηπειρωτικά τμήματα τις απογευματινές ώρες.

57b7e64a1dc52481078b45ee

Σταδιακά και από την Τρίτη, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, που στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Πιο αναλυτικά σήμερα Σάββατο:

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εντάσεως έως και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως και 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μέτριοι έως και 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως και 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως και 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρούς όμβρους στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως και 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, περιμένουμε αίθριο καιρό. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν σε ενίσχυση φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως και 32 βαθμούς Κελσίου.

O καιρός τις επόμενες ημέρες:

Tην Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά , τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Τη Δευτέρα, περιμένουμε αίθριο καιρό. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στα ηπειρωτικά από τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα στα βόρεια τμήματα. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Tην Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στις Σποράδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι έως και 6 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπεται άστατος καιρός , κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…