Τι γίνεται… ο Bασίλης Χιώτης πουσάρει τις καταγγελίες Σκουρλέτη;

O Χιώτης προωθεί τις καταγγελίας Σκουρλέτη μέσω της Ομάδας Αλήθειας

1698223742934

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη έκανε λόγο για παράκεντρα που ενεργούσαν γύρω από τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, τα οποία μάλιστα δούλευαν υπόγεια με ένα στημένο μηχανισμό, ενώ ανέφερε και ότι επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες διαχειρίζονταν 50 λογαριασμούς στα social media αλλά και τους ίδιους τους λογαριασμούς του Αλ. Τσίπρα.

Όπως είναι φυσικό όσα είπε ο Π. Σκουρλέτης αναπαράχθηκε άμεσα από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης με την «Ομάδα Αλήθειας» να αναλαμβάνει δράση και να αναφέρει μάλιστα ότι «μέσα στην αναμπουμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουν στόματα».

Βέβαια αυτό ήταν αναμενόμενο, εντύπωση έκανε ότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Βασίλης Χιώτης, μετά το ομοφοβικό σχόλιό του για τον Στέφανο Κασσελάκη, εμφανίστηκε και έσπευσε να αναπαράξει την «Ομάδα Αλήθειας» αναζητώντας μάλιστα απαντήσεις και την παρέμβαση εισαγγελέα για τα λεγόμενα Σκουρλέτη.

Ο κ. Χιώτης μάλιστα ζήτησε και την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και διερωτήθηκε κιόλας αν «Επειδή τα κάνουν αριστεροί, δεν θεωρούνται αδικήματα», θέλοντας μάλλον με αυτόν τον τρόπο να «ρεφάρει» το ομοφοβικό σχόλιό του κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…