Newsroom

Newsroom

Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κρεμάτε το… χαρτί υγείας

Όταν κρεμάτε το χαρτί υγείας στην τουαλέτα πιθανότατα δεν έχετε σκεφτεί ότι υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε αυτό. Είτε να το κρεμάσετε με την άκρη του από πάνω, είτε με την άκρη από κάτω.

5a1c049f1dc524632c8b46b2

Ωστόσο, η Gilda Carle, ειδικός στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων και ψυχοθεραπεύτρια, επισημαίνει πως ο τρόπος που τοποθετούμε το χαρτί αποκαλύπτει πράγματα για την προσωπικότητά του.

Συγκεκριμένα, διεξήγαγε μια έρευνα σε 2000 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 75 ετών. Όλα τα άτομα απάντησαν στην ίδια ερώτηση και συγκεκριμένα αποκάλυψαν αν κρεμάνε το χαρτί υγείας με την άκρη από πάνω ή από κάτω.

«Τα ευρήματά μου επιβεβαίωσαν τη θεωρία ότι οι άνθρωποι που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω είναι πιο δυναμικές προσωπικότητες από εκείνους που το κρεμάνε ανάποδα, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους παθητικοί χαρακτήρες», δήλωσε στην εφημερίδα Independent.

Το εντυπωσιακό της έρευνας είναι πως πολλά άτομα που κρεμάνε το χαρτί με την άκρη από πάνω νιώθουν έντονα την ψυχολογική ανάγκη να αλλάζουν τον προσανατολισμό του χαρτιού υγείας σε πολλά σπίτια που επισκέπτονται και έχουν το χαρτί με την άκρη από κάτω.

Αν σας αρέσει να κρεμάτε το χαρτί ώστε να ξετυλίγετε προς τα έξω, είστε δυναμικός χαρακτήρας, οργανωτικός και πολύ φιλόδοξος. Από την άλλη μεριά, αν σας αρέσει το χαρτί κρεμασμένο με την άκρη προς τα μέσα, είστε παθητικός χαρακτήρας, χαλαρός, αξιόπιστος και σας αρέσει να κάνετε σχέσεις με πολύ γερά θεμέλια.

Η γνωστή ψυχοθεραπεύτρια αναφέρει πως καλό είναι να τα ζευγάρια να έχουν τον ίδιο τρόπο κρεμάσματος του χαρτιού υγείας γιατί η σχέση τους θα είναι πιο υγιής.

Φυσικά το ότι εσείς και ο σύντροφός σας κρεμάτε με διαφορετικό τρόπο το χαρτί δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν ταιριάζετε. Απλά είναι ένα δείγμα πως σαν χαρακτήρες δεν μοιάζετε πάρα πολύ.

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Καρχαρία Γλυφάδα

«Βλέπουμε πολλές ταινίες» – Τι λέει η ερευνήτρια του ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος» για τον καρχαρία στη Γλυφάδα (video)

Η Αναστασία Μήλιου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την εμφάνιση του γαλάζιου καρχαρία στη Γλυφάδα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

πατρα λιμανι 1

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αδερφός της 48χρονης που έπεσε με το αμάξι απ’ το λιμάνι – «Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό»

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο αδερφός της 48χρονης γυναίκας απ' την Πάτρα