Newsroom

Newsroom

Τι αποκαλύπτει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Την ώρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς απολογείται στον ανακριτή, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει αποκαλύψει σημαντικές λεπτομέρειες, ρίχνοντας φως…

Την ώρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς απολογείται στον ανακριτή, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει αποκαλύψει σημαντικές λεπτομέρειες, ρίχνοντας φως στις στιγμές πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Και αυτό, γιατί όπως προέκυψε από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, ο Γιώργος Ρουπακιάς πήγε στην Αμφιάλη προκειμένου να σκοτώσει.

Πριν μεταβεί στο σημείο που βρισκόταν ο Παύλος Φύσσας, ο 45χρονος είχε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα με στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και με οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν στην ίδια καφετέρια που έβλεπε το ματς ο Παύλος Φύσσας, με τους τέσσερις φίλους και την κοπέλα του.

Πρόβλημα με την άρση απορρήτου του προέδρου της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Σημείο-κλειδί θα είναι τα στοιχεία από την άρση απορρήτου του Γιώργου Πατέλη, προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Προς το παρόν αυτό καθυστερεί λόγω της ανακρίτριας.

Η ενέργεια αυτή, κρίθηκε απαραίτητη από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ώστε να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το «προσκλητήριο» των μελών της «Χρυσής Αυγής» στην Αμφιάλη, που κατέληξε στη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Αξιωματικοί της αστυνομίας, εκτιμούν ότι λόγω της συγγενικής σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες (μπατζανάκηδες) αλλά και της συνεργασίας τους με την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο Γιώργος Πατέλης ήταν αυτός που ουσιαστικά κάλεσε τον δράστη του εγκλήματος όπως και άλλα πρόσωπα στο μοιραίο ραντεβού έξω από την καφετέρια στην Αμφιάλη.

Η απολογία του 45χρονου Ρουπακιά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που έχει στοιχειοθετηθεί πλήρως η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή.

Επιβαρυντικό στοιχείο, άλλωστε, θεωρείται το γεγονός ότι λίγο μετά τη δολοφονία επιχείρησε να καταστρέψει τα στοιχεία που τον συνέδεαν με την οργάνωση.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…