Newsroom

Newsroom

Τι απαντά ο Σωκράτης Μάλαμας για το επεισόδιο με το πανό στη συναυλία

Εδώ και μερικές μέρες ο Σωκράτης Μάλαμας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και των social…

malamas

Εδώ και μερικές μέρες ο Σωκράτης Μάλαμας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και των social media. Αφορμή στάθηκε η άρνησή του να αναρτήσει πανό εκπαιδευτικών κατά της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά:

“”Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ  ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ”. Για μέρες ολόκληρες έγινε αντικείμενο σφοδρής κριτικής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αποφάσισε τελικά να δώσει τη δική του απάντηση, σε όσους τον κατηγόρησαν και του επιτέθηκαν.

Διαβάστε την απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα:
 
«Στην Ελλάδα του Μνημονίου σύσσωμος ο ελληνικός λαός αδικείται. Θέση μου είναι πως πάντα πρέπει να δίνεται βήμα στους αδικημένους να εκφράσουν τα αιτήματα τους. Αυτό όμως, προΰποθέτει συνεννόηση και συνεργασία. Αλίμονο αν τη βία που ασκεί το κράτος εναντίον των πολιτών, την στρέψουμε ο ένας εναντίον του άλλου. 

Η σκηνή δεν είναι δική μου. Ανήκει στους 7.000 που πλήρωσαν εισιτήριο σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για ν’ ακούσουν τα τραγούδια μου. Εγώ δεν νομιμοποιούμαι, την σκηνή που αυτοί μου παραχώρησαν, να την εκχωρήσω σε άλλους, χωρίς τουλάχιστον προηγουμένως να έχω συνεννοηθεί μαζί τους.
 
Οι ευχές μου μαζί σας πιο δυνατές από κάθε άλλη φορά.
 
Σωκράτης Μάλαμας»

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…