Newsroom

Newsroom

“Θύμα” των 100 ευρώ ο Μπαλτάκος

Σε σενάρια για παρακολούθηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, έχουν ήδη επιδοθεί κυβερνητικοί κύκλοι, με σκοπό την δημιουργία κλίματος θυματοποίησης των…

1 18

Σε σενάρια για παρακολούθηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, έχουν ήδη επιδοθεί κυβερνητικοί κύκλοι, με σκοπό την δημιουργία κλίματος θυματοποίησης των κυβερνώντων, στην…σκιά ενός επικοινωνιακά ακήρυχτου και φυσικά…φανταστικού πολέμου εναντίον της κυβερνητικής σταθερότητας. Όλα αυτά, στον απόηχο του σάλου που δημιούργησε με τη διαρροή του βίντεο ντοκουμέντο η ΧΑ και της συνομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο. 

Ωστόσο, ο διακεκριμένος νομικός και μέχρι πρότινος, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν την “πάτησε” ούτε από τα μηχανήματα της ΕΥΠ, ούτε από τους υπερσύγχρονους δορυφόρους της CIA, ούτε από τις…προφητείες των Νεφελίμ. Ο τέως κυβερνητικός αξιωματούχος της ΝΔ, ο οποίος εν γνώση του συναντιόταν κρυφά με τα ακροδεξιά μέλη και βουλευτές της ΧΑ, κατάφερε να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Αντώνη Σαμαρά, πέφτοντας στη παγίδα ενός ανθρώπου και συγκεκριμένα του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος αγόρασε έναν φτηνό εξοπλισμό παρακολούθησης που μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει και να προμηθευτεί στα αντίστοιχα καταστήματα που τα πουλάνε στην Αθήνα ή και την επαρχία ακόμη.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο βουλευτής της ΧΑ και υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, αν δούμε την γωνία λήψης από τα σχετικά πλάνα του βίντεο στην συνομιλία του με τον Π. Μπαλτάκο, που πυροδότησε καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πως χρησιμοποιήθηκε κάμερα ενσωματωμένη σε στύλο ή κάμερα σε “βάση” ενός αντίστοιχου hands free. 

Συγκεκριμένα, σε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, όποιος θελήσει μπορεί να βρει μια τέτοια κάμερα παρακολούθησης, κόστους από 50 έως και 100 ευρώ το πολύ. Μάλιστα, για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχουν κάμερες ενσωματωμένες σε ρολόγια, μπρελόκ, γυαλιά, στυλό,  κλειδιά αυτοκινήτων και σε ότι άλλο μπορεί να βάλει κάποιος με το νου του. Επιπλέον, αυτές οι κάμερες παρακολούθησης, φτηνές τονίζουμε για ότι τελικά μπορούν να προσφέρουν, αν αναλογιστεί κανείς πως μπορεί να έπεφτε και η κυβέρνηση πριν από κάποια 24ωρα, διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα σε μνήμη και έχουν την δυνατότητα καταγραφής εικόνας και ήχου σε υψηλή ευκρίνεια. Όσο για την διαδικασία “μεταφόρτωσης” του υλικού, και αυτή θεωρείται κυριολεκτικά “γελοία”, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση, καθώς όταν έχεις πλέον το υλικό, απλά το συνδέεις μέσω usb καλωδίου στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου και το στέλνεις μετά ή το κάνεις ότι θελήσεις. Τόσο απλά και τόσο φθηνά την “πάτησε” λοιπόν ο κ. Μπαλτάκος, στην κουβέντα που έκανε με τον Ηλία Κασιδιάρη, ακολουθώντας θυμίζουμε, όπως ο ίδιος ομολόγησε την κυβερνητική πολιτική για τον απεγκλωβισμό των γαλάζιων ψηφοφόρων από την δεξαμενή της ΧΑ.    

Δείτε φωτογραφίες       


  






Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…