Newsroom

Newsroom

Θρίλερ με τον θάνατο 50χρονου στο Γκάζι

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του 50χρονου άνδρα ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου σε κεντρικότατο δρόμο στο Γκάζι, σε απόσταση αναπνοής από γνωστά νυχτερινά μαγαζιά και λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή.

EK Astynomia

Νέα δεδομένα που δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση προέκυψαν από την εν εξελίξει έρευνα της αστυνομίας για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η αρχική εκδοχή ήταν πως ο 50χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μετά από καυγά σε κάποια μαγαζί της περιοχής δεν αποκλείεται να μην ευσταθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μαρτυρίες ή βιντεοληπτικό υλικό που να το πιστοποιούν. Στον Κεραμεικό, πάντως, παραμένει κλιμάκιο της Ασφάλειας που «σαρώνει» την περιοχή, καθώς δεν εχει αποκλειστεί το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ως αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα προέκυψε η ανακοπή καρδιάς γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκροψία νεκροτομή είναι αυτή που θα αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη