Newsroom

Newsroom

Θρασύτατη διάρρηξη στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου

Θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αφαιρεθεί…

Θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει αφαιρεθεί το laptop του κ. Λαμπρινού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν λείπει και κάτι άλλο. Όπως φαίνεται, οι διαρρήκτες έψαξαν και τα συρτάρια του Δημάρχου αλλά και την βιβλιοθήκη. Επίσης πολλά αντικείμενα που είχε ο κ. Λαμπρινός στο γραφείο του, βρίσκονται στο πάτωμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ekriti.gr.

 

Όπως όλα δείχνουν, οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του δημαρχείου, από παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, συναγερμό διαθέτει μόνο το ισόγειο τμήμα του δημαρχείου. 

Με επαγγελματισμό, λένε οι πληροφορίες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το φεγγίτη που βρίσκεται στην πρώτη πόρτα του δημαρχείου, μπήκαν μέσα και στη συνέχεια βρέθηκαν στο γραφείο του κ. Λαμπρινού. Επίσης οι διαρρήκτες έψαξαν αρχεία στο γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ “χτύπησαν” και στο γραφείο της αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μαρίας Καναβάκη, η οποία σε δηλώσεις της στο ekriti.gr χαρακτήρισε ανησυχητική την υπόθεση, η οποία προβληματίζει τη δημοτική αρχή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαρρήκτες μπήκαν στο γραφείο της αντιδημάρχου από το παράθυρο, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη και… αγνοείται το κλειδί.

Στο στόχαστρο των διαρρηκτών όμως μπήκε και το γραφείο της γραμματείας του κ. Λαμπρινού. Συγκεκριμένα από εκεί, κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα ακόμη laptop που ανήκει στην γραμματέα του δημάρχου, κ. Στέλλα Πιλάτου. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, έχει ξεκινήσει ήδη τις έρευνες για την τουλάχιστον περίεργη υπόθεση.

Πηγή: ekriti.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…