Θλίψη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο 18χρονος Ολλανδός Ντιλάνο Φαντ Χοφ απεβίωσε σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα στην ολισθηρή, λόγω βροχής, πίστα Σπα του Βελγίου

w01 160646dilanovanthofffrecaplanetf1

Μια ακόμα τραγική απώλεια στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μάλιστα στο Σπα.

Εκεί όπου το 2019 είχε χάσει τη ζωή του σε αγώνα της Formula 2 ο Γάλλος Αντουάν Χουμπέρ και σώθηκε από θαύμα ο συναθλητής του Χουάν Μανουέλ Κορέα, σήμερα σε αγώνα για το Περιφερειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula από την Alpine (FRECA), ο Ντιλάνο φαν’τ Χοφ σκοτώθηκε σε ένα ακόμα τραγικό ατύχημα.

Ο 18χρονος οδηγός της MP Motorsport, όπως δείχνει και το video, άρχισε να περιστρέφεται στη βρεγμένη πίστα μετά από επαφή με άλλον οδηγό. Με θολή την ορατότητα λόγω του σπρέι που βγάζουν τα αυτοκίνητα όταν τρέχουν σε βρεγμένη άσφαλτο, ένα άλλο αυτοκίνητο χτυπά στο πλάι το μονοθέσιο του Φαν’τ Χοφ με μεγάλη ταχύτητα.

Η ανακοίνωση της Formula Regional European Championship από την Alpine για τον θάνατο του νεαρού οδηγού ήρθε λίγα λεπτά αργότερα.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, την ομάδα και τους φίλους. Το Royal Automobile Club of Belgium, το Circuit of Spa-Francorchamps και το SRO Motorsports Group μαζί με τις Alpine και ACI εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, την ομάδα και τους φίλους του οδηγού».

Επίσης, ενόψει του αγώνα αντοχής 24 Ώρες του Σπα, ακυρώνονται όλα τα προγράμματα ψυχαγωγίας και πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Φαν’τ Χοφ.

Ταϊλάνδη: «Κόλαση» με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 52 βαθμούς Κελσίου – Δεκάδες νεκροί

AP24104291610766

Ταϊλάνδη: «Κόλαση» με τη θερμοκρασία να ξεπερνάει τους 52 βαθμούς Κελσίου – Δεκάδες νεκροί

Απίστευτες είναι οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στην Ταϊλάνδη, με πολλά άτομα να χάνουν τη ζωή…