Newsroom

Newsroom

Eurovision 2024: Η ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στη Μαρίνα Σάττι και το «ευχαριστώ» της (video)

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία», είπε η Μαρίνα Σάττι

Σάττι 3

H Mαρίνα Σάττι με την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision εξασφάλισε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/05) και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βρέθηκε, μαζί με τις χώρες που προκρίθηκαν, στη συνέντευξη τύπου.

«Η συνέντευξη Τύπου είναι πιο αγχωτική από την σκηνή. Νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο! Ένιωθα αγχωμένη και ενθουσιασμένη, περιμένοντας να δω τι θα συμβεί.

Αν έτυχε να δείτε την αποστολή μας στο backstage, περάσαμε όλο το βράδυ χορεύοντας σαν τρελοί. Εξαιρουμένων λοιπόν, των αποτελεσμάτων που είχαμε στρες, περάσαμε καλά», ανέφερε αρχικά η φετινή εκπρόσωπος της Eurovision.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Μαρίνα Σάττι απηύθυνε ερώτηση από τα διεθνή media ένας Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος είπε στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια πως «απόψε εκπροσώπησες όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Aπόψε μας ένωσε πραγματικά η μουσική. Τι σκέφτεσαι επ’ αυτού;».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε «σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Αυτό που είπες είναι και η αλήθεια. Αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία και θέλω να επαναλάβω εδώ, απόψε κάτι που έχω ξαναπεί.

Είχα έναν δάσκαλο μουσικής που μου δίδασκε κλίμακες (σκάλες) από την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι ακούγαμε τραγούδια από την Τουρκία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούσα να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσα κοινά και ποιες είναι οι διαφορές τους».

«Ο δάσκαλος μου, μού είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πως η ηλικία της κουλτούρας και των παραδόσεων αυτής της περιοχής του κόσμου, είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία των συνόρων μεταξύ αυτών των χωρών.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, μοιραζόμαστε πολλά. Σας αγαπάμε και σε ευχαριστώ πολύ», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι από το 21:15 και μετά

Ειδήσεις σήμερα: 

Πορτοσάλτε: Σάλος με τη δήλωση για τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη – «Ο Κασσελάκης δεν μας είπε τι φύλο είναι» (video)

Eurovision 2024: Η γκάφα της RAI που δείχνει… Ισραήλ και η θέση της Ελλάδας

Σάττι: Χασμουριόταν και έκανε ότι κοιμάται στη συνέντευξη του Ισραήλ και το Twiiter την αποθέωσε – «Respect μωρή τρέλα» (video)

Eurovision 2024: Συγκίνηση στο στάδιο – Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο (video)

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

μητσοτακης μουζακι

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ζητάει τώρα και τα ρέστα

«Ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και…

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…