Newsroom

Newsroom

Eurovision 2024: Η ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στη Μαρίνα Σάττι και το «ευχαριστώ» της (video)

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία», είπε η Μαρίνα Σάττι

Σάττι 3

H Mαρίνα Σάττι με την εμφάνισή της στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision εξασφάλισε την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/05) και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βρέθηκε, μαζί με τις χώρες που προκρίθηκαν, στη συνέντευξη τύπου.

«Η συνέντευξη Τύπου είναι πιο αγχωτική από την σκηνή. Νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο! Ένιωθα αγχωμένη και ενθουσιασμένη, περιμένοντας να δω τι θα συμβεί.

Αν έτυχε να δείτε την αποστολή μας στο backstage, περάσαμε όλο το βράδυ χορεύοντας σαν τρελοί. Εξαιρουμένων λοιπόν, των αποτελεσμάτων που είχαμε στρες, περάσαμε καλά», ανέφερε αρχικά η φετινή εκπρόσωπος της Eurovision.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Μαρίνα Σάττι απηύθυνε ερώτηση από τα διεθνή media ένας Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος είπε στην Ελληνίδα ερμηνεύτρια πως «απόψε εκπροσώπησες όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Aπόψε μας ένωσε πραγματικά η μουσική. Τι σκέφτεσαι επ’ αυτού;».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε «σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Αυτό που είπες είναι και η αλήθεια. Αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία και θέλω να επαναλάβω εδώ, απόψε κάτι που έχω ξαναπεί.

Είχα έναν δάσκαλο μουσικής που μου δίδασκε κλίμακες (σκάλες) από την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι ακούγαμε τραγούδια από την Τουρκία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούσα να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσα κοινά και ποιες είναι οι διαφορές τους».

«Ο δάσκαλος μου, μού είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πως η ηλικία της κουλτούρας και των παραδόσεων αυτής της περιοχής του κόσμου, είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία των συνόρων μεταξύ αυτών των χωρών.

Αναμφισβήτητα λοιπόν, μοιραζόμαστε πολλά. Σας αγαπάμε και σε ευχαριστώ πολύ», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι από το 21:15 και μετά

Ειδήσεις σήμερα: 

Πορτοσάλτε: Σάλος με τη δήλωση για τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη – «Ο Κασσελάκης δεν μας είπε τι φύλο είναι» (video)

Eurovision 2024: Η γκάφα της RAI που δείχνει… Ισραήλ και η θέση της Ελλάδας

Σάττι: Χασμουριόταν και έκανε ότι κοιμάται στη συνέντευξη του Ισραήλ και το Twiiter την αποθέωσε – «Respect μωρή τρέλα» (video)

Eurovision 2024: Συγκίνηση στο στάδιο – Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο (video)

Όλοι πέφτουν στην τελευταία δημοσκόπηση: Έκπληξη ο πιο επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης

dimoskopisi

Όλοι πέφτουν στην τελευταία δημοσκόπηση: Έκπληξη ο πιο επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, όπως και η απογοήτευση για την…

Τραμπ: «Δεν θα σκοτώσουμε τον Χαμενεΐ προς το παρόν» – Ανοικτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ.

Τραμπ

Τραμπ: «Δεν θα σκοτώσουμε τον Χαμενεΐ προς το παρόν» – Ανοικτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ.

Τα λόγια Τραμπ για τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν δείχνουν πως η δολοφονία του αγιατολά…

Τσουβέλας: «Θα εκμεταλλευτώ την αγάπη του κόσμου και θα κατέβω στην πολιτική για την τσέπη μου»

tsouvelas 768x445 1

Τσουβέλας: «Θα εκμεταλλευτώ την αγάπη του κόσμου και θα κατέβω στην πολιτική για την τσέπη μου»

Όρεξη για τρολάρισμα σχετικά με την πολιτική σκηνή της χώρας είχε ο γνωστός κωμικός

Θεσσαλονίκη: Η απίθανη δικαιολογία των γονιών που κλείδωσαν το βρέφος στο μπαλκόνι – Υποψίες ότι έφυγαν από τη χώρα

newborn 2579144 1280

Θεσσαλονίκη: Η απίθανη δικαιολογία των γονιών που κλείδωσαν το βρέφος στο μπαλκόνι – Υποψίες ότι έφυγαν από τη χώρα

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" - Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας…