Newsroom

Newsroom

Σάττι: Χασμουριόταν και έκανε ότι κοιμάται στη συνέντευξη του Ισραήλ και το Twiiter την αποθέωσε – «Respect μωρή τρέλα» (video)

«Είναι ότι καλύτερο υπάρχει», έγραψε ένας χρήστης του Twitter για τη Μαρίνα Σάττι

Satti

H Mαρίνα Σάττι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision βρέθηκε μαζί με τις υπόλοιπες χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, στη συνέντευξη τύπου.

Εκεί κατά τη διάρκεια ερώτησης προς την εκπρόσωπο του Ισραήλ, Eden Golan, η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται σε ένα βίντεο να κάνει διάφορους μορφασμούς, στη συνέχεια να χασμουριέται και να αποκοιμιέται στο τραπέζι.

Οι περισσότεροι ερμήνευσαν της στάσης της ως ένα μήνυμα δυσαρέσκειας κατά του Ισραήλ για τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, με το Twitter να αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι.

Η απάντηση της ελληνικής αποστολής

Πάντως από την ελληνική αποστολή υποστηρίζεται ότι η Μαρίνα Σάττι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλει την τραγουδίστρια του Ισραήλ, Eden Golan ή γενικότερα την ισραηλινή αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Πρόσθεσαν ότι αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Ελληνίδα εκπρόσωπος αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Μάλιστα όπως τόνισαν το χασμουρητό οφείλεται στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι με σκοπό να προσβάλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ειδήσεις σήμερα: 

Eurovision 2024: Η ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου στη Μαρίνα Σάττι και το «ευχαριστώ» της (video)

Πορτοσάλτε: Σάλος με τη δήλωση για τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη – «Ο Κασσελάκης δεν μας είπε τι φύλο είναι» (video)

Eurovision 2024: Η γκάφα της RAI που δείχνει… Ισραήλ και η θέση της Ελλάδας

Eurovision 2024: Συγκίνηση στο στάδιο – Ο Γάλλος τραγούδησε δύο μέτρα μακριά από το μικρόφωνο (video)

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Μάνα κατήγγειλε την έφηβη κόρη της για άσκηση βίας κατά της ίδιας και της 12χρονης αδελφής της

Το απόγευμα της Κυριακής η 42χρονη μητέρα, κάτοικος Καλαφατιώνων Κέρκυρας, κατήγγειλε την κόρη της για…